Mám 18 rokov a podľa môjho názoru dosť veľké prsia, 75D výška 165 a 55 kg.. zatial ma chrbát nebolí. Ale mám problém si kúpiť plávky aj väčšina tričiek mi nestojí tak ako majú. A neskutočne sa bojím toho čo bude po pôrode,preboha veď prsia budem mať po kolená :( nejaké cviky na zmenšenie čo aj fungujú existujú?? neni to nič príjemné ani pri cvičení ach čo by som dala za menšie prsia!!
Nechcem veľké prsia
čo by iné za také dali
Kloudynka akp by mohli cviky zmensit poprsie? vsak je to uplna hovadina
Ďakujem všetkým ktorý ste reagovali. Zmenšiť si ich dám ale až po dietati. Nato už teraz pomaly odkladám :D mne sa veľké prsia páčia ale nie na mne,no celkovo keď je baba vyšia tak to vyzerá inak .. a priateľa mám (od 14tich) jemu sa páčia a aspoň viem,že neni somnou kvôli prsiam kedže vtedy som mala o polovicu mešie :D na tie cviky velmi nereagoval nikto ale tak riešiť to budem o pár rokov :)
mam prihodu s prsami tiez 85D
mala som stretko s chalanom prvy krat.bola zima,takze som mala kabat.on bol ocividne zo mna sklamany,sklesnuty:D a tak sme sa isli zohriat do podniku a ja po drinku ako mi zostalo horuco vyzliekla kabat-pod nim samozrejme sexy tricko,vystrih na prasknutie,napumpovane prsia...ked to videl,oci mu skoro vypadli a takmer z tej stolicky padol. bolo uplne smiesne ako sa jeho spravanie ku mne zmenilo,ale...po tom uz som nejak dalsie stretnutie nechcela aj ked on bol v pohode,no kvoli prsiam ma naraz chcel...
Tak ja mam tiez 85C, 172/70, ked dam 5kg dolu, podprsenka mi je velka a uz radsej nosim 85B.
Urcite by som nemenila..mozno snad len aby boli ako z kamena a pevne. Vela ludi si mysli, ze mam silikony a v lete chlapi maju blbe reci, ze ake kozy...to je asi vsetko, ziadne extra vyhody mi este nepriniesli
a dnes? chlapi sa za mnou obzerajú tiež... a viem že to už nie je koli mojim kozám, to ma teší viac...
ja som mala takéto už v 15,...zdedila som po matke, ktorá ich má dnes po kolená, vešiaky a udivolao ma ked pred nami a bratom sa bez vsetkeho vyzliekla hore bez ...pričom ona je obézna ešte navyše, no ja ked som to videla, takto teda vyzerať nechcem! v 19 išli preč, zarobila som si na plastiku a 40 000sk fuč... nebanujem, teraz mám dvojky
(foto z netu)
chlapi si mysleli ze mám 18, ked som sla po meste obzerali za za mnou, počuvala som "tá ma riadne kozy" šoferi aut sa obzerali... a mna to teda netešilo....obťažovalo ma to...
a posledna taka hláška bola asi od 10-12 ročnych detí...
mala som dosť...to už som bola dospelá a chodila do práce, pred plastikou...odťala by som to sekerou, obmedzovalo ma to, bolel chrbát, otras,
Donn3 takze ja rypat nemozem ale ty hej? ty rozumny clovek
0vecka: Posledná reakcia na teba respektíve tvoju nechápavosť.
Už nemáš čo napísať, tak tu ideš do osobného útoku a písať, či sa cítim dobre, či mi chutí...
To mi len dáva sa pravdu, že asi veľa veci nechápeš, tak sa ventiluješ na ľuďoch a nie k téme.
Prosím nedávaj spätnú väzbu, len si to prečítaj, nechcem tu robiť spam na tvoje "nechápave" príspevky.
Len si trochu rýpnem, zrejme si v skutočnosti asi tá ovca ako máš v "popise".
Nereaguj nato prosím, potom uvidím, že si rozumný človek, ktorý si len chcel zvýšiť "kredit" tu na fóre.
Vyjadruj sa k téme a neber názor druhého, nikto ti tu nebere ten tvoj, o tom je fórum, "bezpredmetné" príspevky, ktoré aj tak človeku nepomôžu, dokým neurobí niečo preto.
Donn3 zaujmave ze ja pisem o tom ze pritazlivost medzi dvoma ludmi zalezi na psychickej ale aj neodmyslitelne aj na fyzickej stranke a ty tu trepes nieco ze ja som povedal ze si ma dat zenska silikony... :) neviem inak sa citis dobre? jest ti chuti?