Skvely sex aj po 30-tke.

Príspevok v téme: Skvely sex aj po 30-tke.
Jokel

Dobry deň. Chcela by som počuť nejake rokmi overene rady, tipy, ako skvalitniť sex vo vyššom veku, po 30. roku života. Totiž prave ja som v juni oslavila tridsiate narodeniny a s kvalitou sexu to ide pozvolna "dole vodou". Chcela by som znovu zažiť dravy sex ako napriklad v 18 či 25 rokoch... Prosim poradte, ja starnem preboha...

Cviko 34

Neviem ale mám pocit že u vás pani je problém niekde inde lebo ja som si pred necelým pol rokom našiel partnerku ktorá má 37 a v sexe je to lepšie ako s mojou bývalou manželkou ktorá mala 28 rokov. Takže hľadajte problém v zdrav. stránke svojho tela alebo v psychike. Myslím že pokiaľ sa dvaja vášnivo majú radi tak tam nieje problém v súložení. Niekedy mladšie sú v sexe horšie milenky ako staršie. Mal som v minulosti aj 21 ročnú a tej to tiež robilo problém so zvlhčením a dosahovaním orgazmu.

xwxw

Teda aby to bolo jasne, nie ze zacina ale je na vrchole :D
Nieco ako sopka pred vybuchom a potom sa to bud este stupnuje, alebo to klesne no pocul som aj o 45-50rocnych u ktorych sa chut na sex pribudajucim vekom zvysila a nie opacne.
By som povedal, ze taka 18ka alebo 25ka ma este super telo, tiez nie kazda, ale v postely neporovnatelna s 30+ co sa tyka chuti na sex.

xwxw

Hahaha dobra blbost teda. Alebo fake tema !!
Kazdy dobre vieme, ze u zeny sa sexualny zivot / ako aj citlivost vaginy, nadrzanost a celkovo chut na sex / zacina okolo 30tky !!
Niektore to maju aj v 40tke a vyssie
V 30tke este nestarnes! Tebe skor treba psychiatra ako sex. Dievca, si nejak mimo!