Je to vôbec možné aby to priateľ len predstieral? Používame kondóm a on potom vždy ide hneď do kúpelne. Akosi mám pocit že si sex so mnou neužíva, neviem či si to len nahováram alebo to je naozaj tak, ako to zistiť tak nepriamo? aby som sa ho na to nemusela pýtať?
Možno si to len namýšľam ale ja ho v sebe niekedy cítim len tak jemne a niesom si istá ako to vtedy cíti on .
Mám problém sa o sexe rozprávať.
Priateľ asi predstiera orgazmus
Lasodadas, nesud podla seba druhych :D maj sa
no ved a toto pomoze zaklaadatelke vyriešit problém? ved vsak je jedno,ci chce dakto robiť fajku,ci nie,kriste ludia...neriešte voloviny.
zakladatelka- toto je inak divne..ked hned bezi do kupelne,no asi si s tebou ten sex naozaj neužíva :( to neni normalne,a ked h robis rukou,alebo ustami tak sa spravi? inak pdobny problém som mala s farjerom na zac, sex zivota, pred rokmi, a vyriešili sme to k spokojnosti,ak chces napis mi na mail lauritkatinka@gmail.com
mozeme si o tom pokecať ,ale nie verejne
Anti blowjob -> mne napriklad nechuti paradajkova polievka
antiblowjob a to ti mame akoze teraz zavidiet aka si ty ina alebo co? nepaci sa ti to tak to nerob, absolutne niesi zaujimava, este aj ten nick :D zdravy rozum ti to kaze nerobit no ale pochybujem, ze nejaky mas co citam :)
Nie dakujem. Aj ked som nadrzana tak stale rozmyslam ale robit toto mi zdravy rozum nedovoli nech by to bolo hociako prijemne. Chlapom vsak nestaci jedna diera tak ať si naseru ja nikoho nechcem :) a to uz mam 25
Anti blowjob: nevies co je dobre. Uz si to skusila? Asi nie, ze? Mne to tiez najprv pripadalo vselijake, by ma nenapadlo, ze nieco take budem robit ale nasla som si priatela a ked mi prvy krat isiel jazykom tam dole, mala som sice trocha obavy, ze ako to tam voni alebo chuti, ze ci sa mam citit trapne alebo co, bola som v napati ale nestopla som ho. A bolo to uzasne, super pocit, velmi prijemne. Len sa treba osmelit a zahodit zabrany. Ono to patri k normalnemu zdravemu sexualnemu zivotu. A ked sa tesne predtym poriadne vyumyvas, tak nie je ziadny problem. Ale takisto ako pri vsetkom plati, ze nie kazdemu sa to musi pacit a nikto ta to nenuti robit.
Ale ked vidis ako to partnerovi robi dobre ked mu to robis ustami a ked pocujes ako si to uziva, to je neskutocny pocit, je to super pocit a zrazu sa ti to zapaci a neni ti to ani hnusne ani nic. A ked si pri tom nadrzana tak krv sa ti nahrnie tam dole a potom to tolko nevnimas, ci ti nieco nevoni alebo nechuti. Proste nad tym nerozmyslas ked sa do toho vzijes a uvolnis sa a nesustredis sa na to. Proste sa len milujete.
A ked si to tak zoberies, medzi nohami mas stale to iste. Ale rukami chytas vsetko a ani nevies co. A potom si po jedle s kludom olizes prsty. Ale ked je vsetko ciste, nie je problem...
Ach, teraz nie je pri mne moj drahy, tak som si musela trochu zaspominat, chyba mi... A milujem ho.
PS: milujte sa a mnozte sa.
Nič nie je trvalé, trvalá je iba zmena.
A čo sa týka toho ostatného, tak ak to iba predstiera, tak to uspokojenie už dávno našiel v niečom inom, ak neide o nejaký zdravotný problém, s ktorým sa ti nechce zdôveriť.
Trápi ma to pretože chcem aby bol spokojný, aby to náhodou neviedlo k tomu že po čase bude uspokojenie hľadať u inej
A prečo to teba až tak trápi? Však to je najmä jeho problém a nie tvoj, či?
Nechapem ako niekto moze robit blow job. Ci zena muzovi alebo opacne. Lizat si pohlavne organy? Povracala by som sa. A ano asi kvoli tomu ostanem navzdy sama a je mi to jedno