Ako najdem cloveka, ked viem len jeho krstne meno, mesiac a rok narodenia a mesto kde sa narodil, ale uz tam nezije.
Viem ze je registrovany na FB, ale fb nevyhladava podla datumu narodenia (?) a podla mesta som nic nenasla.
Ako najdem cloveka?
Osol nasla som ze okolo 33 000 obyvatelov.
Messje zamilovany sa tvaril viac on ako ja, kedze mi to cely vecer rozpraval :) a vypytal si kontakt. Spytal sa ma na meno, ze si ma najde na fb (nemal pripojenie na net), ale nenasiel. Takze bud zabudol moje priezvisko, co sa moze lahko stat, alebo si to rozmyslel. Lenze to uz nezistim. :) skoda ze fb nevyhladava podla veku, alebo datumu narodenia. To je jedine co viem presne okrem mena.
Je to velke mesto alebo male?
hladam.
Ty si asi stretla niekoho s kym si sa chvilku rozpravala a ocaril ta.Zamilovala si sa mala by si to nechat tak.Pokial by mal on zaujem,uz vtedy by ste si vymenili kontakty.
Viem len to co som napisala. Pracu len odbor, nie kde presne pracuje. Keby sa na fb (alebo niekde inde) dalo vyhladat podla veku, datumu narodenia mozno by som nasla. Podla mesta narodenia som nenasla nic.
Rozpamataj sa, co este vies. Skola, praca, pripadne konicky, kluby, je to velke mesto, male?
Mne povedali včera Marťania, že naša Zem už podľa nich nevykazuje známky života:-))) Ale nech sa veľmi netešia, lebo keď ich navštívi Chuck Norris, tak už ani oni nebudú vykazovať známky života:-)))
Keby si mala prístup k nejakej atabáze, tak teoreticky by si to nejako mohla zistiť, ale to je nezákonné. A až tak ťa to tiež až tak asi nezaujíma, či? S.ať na neho:-)