ahojte.spoznala som jedneho chalana,dali sme sa aj dokopy.lenze moj problem spociva v tom,ze ked som s chlapmi,tak ako keby mi jazyk urezali.neviem rposte o com rozpravta,a tak poviem toho radsej menej nez by som mala povedat hlupost.rano sa so mnou rozisiel kvoli tomu,ze som ticho a pod. prosim pomozte mi.chcela by som ho spat,len ako ho presvedcit?
kto mi poradi? prosim
Ono vztahy to je velmi komplikovana vec. Ale ako sa hovori, co se skadliva, to se rado mava.....
agina vsetko bolo v najlepsom poriadku,ale rozisile sa so mnou,pohadali sme sa a ja vlastne ani neviem preco
agina uz je to ok.nejako som sa premohla a rozpravala som.som stastna. a dakujem ti za rady:-)))
agina no nakoniec mi napisal ze mam dnes este sancu a ze dufa z enebudme tak ticho.som rada,ale bojim sa ze to zasa pokaslem.dnes sa mame stretnut.sancu?myslim ze sanca by bola.ale naozaj ma strach ze to zasa odpadne tak ze budem ticho.ja inak taka nie som.len ked si najdme priatela ako keby som sa zasekla.
Anjelicek to je tazko radit.A zvlast o com sa mate rozpravat.Trebars o zalubach, vies ake ma???O skole si tazko, tej ma kazdy plne zuby, tak tem je viac, o zivote, o buducnosti, hviezdach...o uplnych somarinach...to je tazko.Trebars zacni tym, ze je krasne obleceny a ze kde to kupil a tak. Neviem.Myslis, ze mozes mat u neho sancu??? Ako dlho sa poznate???
no ja mam 19 a on 21.naposledy som mala prietal takmer pred rokom.prosim nevies poradi to com sa zhovarat.este niky som nemaal dlhsi vztah ako mesiac,vzdy to na nieocm stroskota.je chyb avo mne?
To odhodlanie zo mna robia zivotne skusenosti.Predsalen, mam uz 27, uz nie som pubertacka, ale tiez sme tym presli.
juj agina keby som mala to tvoje odhodlanie.myslim ze mi zato stoji.ja si starsne tazko hladam priatela:-(
A stoji ti vobec za to???? Lebo podla mna dost blby dovod na rozchod. Vobec nic nepodnikaj, nechaj to tak, viem, ze to bude tazke, ale nikomu sa nevnucuj. Vyckaj casu ako hus klasu.
agina dakujem ze sa ma snazis podporit,ale prosim co mam robit? mam ho rada.ked sme boli spolu vonku tak mi bolo naozaj fajn.zalubeny asi nie,pretoze sm eboli spolu len kratucko,naozaj.lenze ja sa vzdy tak skoro zalubim a potom ma to mrzi