Partner odmieta sex

Príspevok v téme: Partner odmieta sex
kkaju

Ahojte.
S partnerom som skoro 2 roky, som snim pol roka zasnubena, bývam sním viac ako pol roka a čakame spolu babo...zo začiatku sme spolu mávali často sex a vedela som že ho sexualne pritahujem a ma zaujem o sex somnou . Po nejakom čase náš sexualny život akosi ochabol ..bol menej často a vemi často ho odmietal a aj odmieta .. vždy si najde nejakú výhovorku. prveho pol roka ma podvádzal zo svojou bývalou partnerkou a ťahal to s nami oboma .. po pol roku sa snou rozišiel pretože to zistila , lebo si moj učet kde som snim pridavala spoločne fotky odblokovala zo svojho účtu (zoblokoval ma tam aby ma nemohla najst a nič nevidela ) ... začala mu vypisovat ako ho velmi miluje ale on odmietal .. mesiac na to išla okolo jeho domu obliekla si naschval veci ktoreho pritahovali a v ktorých si snou užival sex ..napisala mu že si ide zobrat ešte nejake svoje veci k nemu domov on samozrejme neodmietol .. vyspali sa spolu ...potom si este asi 3 mesice pisali sms .. myslela si že ho doste s5 ked sa snim vyspi a ked mu bude pisat to čo pisala a vnucovat sa .. ked zistila že nie tak mi všetko napisala a preposlala všetky správy .. bola som v škole mali sme matiku a ja som sa tam uplne zrutila .. ,,to je on?? ja tomu neverim?? to nemože byt pravda ,, hovorila som si . Mala som totalne paranoje všade som ju videla a zo všetkeho som ho podorzievala a nedokazala mu veriť .. citila som k enmu strašný hnev a chut sa mu odplatit len taka niesom nedokazala by som to.. ubližilo by mi to este viac. bola som k nemu zla to viem ..on to ale nechapal .. chcea somvediet jeho reakciu keby mu poviem že som tehotna .. bol aj rad .. ale za mesiac si zmyslel že som na neho zla a lahsia cesta je ist sa jej prosi o šancu .. tak samozrejme z rboty sa doma neukazal hladala som ho nic som netušila bala somsa že sa mu neičo stale kde je .. zvolala som jeho rodinu a hladali sme ho potom sa vratil a povedal že sa somnou rozchadza.. obrovska rana po tom všetkom čo som si vytrpela .. povedal že na dalsi den sa stretneme o siestej že sa rozhodne či bude stat po mojom boku alebo nie .. hadajte kde bol .. snou .. prečo mal rozmyslat ?? ( cakat na to ako sa rozhodne ci mu odpusti ) samozrejme že za nou prišiel z bonbonierom a retiazkov zo slovami že ju stale miluje .. o šiestej sme sa stretli a ja som povedala čo k nemu citim a že by som sa dokazala zmenit a byt k nemu lepsia ., na dlasi den rano mi povedal že bude somnou ale plakal pretože mu bolo luto že JU zas zranil .. ( ona sa koli nemu cez tie dva dni rozišla s priatelom ktoreho si neskor našla ) .. je mi smutno a trapi ma že to už neni ten užasny muž ktoreho som milovala aj ked som nevedela že hento robí .. sex bol užasný on bol užasný .. bola sm snim šťastna ako nikdy v živote vždy mi robilo radosť ho vidiet a travit snim čas ..videla som z jeho strany naklonnost pozornost , tužbu ..a teraz ? teraz je všetko celkom iné neviem ako v nom mam prebudit toto všetko čo kedysi bol .. sex odmieta hovori že neskor , večer , rano a nekonecne sa to odklada a ked sa to už konečne stane tak to trvá niekolko minút sice mam krásny orgazmus ale čas kedy je ,vo mne,, je krátky a neni schopný pokračovat ked sa urobi ..Už ma nebavý mu vkuse hovorit že to chcem je to strasne zdlhave a nebavy ma sa mu pchat snažiť sa o niečo a pritom byt odmietana .. vždy ma napadne že vtedy ona len prišla a on sa na nu vrhol .. :( poradte mi čo mám robit ..

kkaju

a jeho mama ? ta vedela že sa pycha do inej diery a ked som prišla k nim na navstevu tak v obyvacke vystavene jej fotky z jeho fotkami .. a dokonca mi este hovori že jej synovy ničim život .. lebo on sa jej stažuje aka som zla ale ona nevie prečo som taka aka som na neho a že sa neda udržať ked vas niekto sere nonstop a vy s asnžite ..

kkaju

naviac ma sere ked mu odpoveda tak že pomyka plecami a ked sa snim chcem rozpravat že ma niečo trapy tak povie že on nejde nič riešit .. na všetko sa uduje a všetko musi byt ta ako on chce .. ale milujem ho prave pre tie svetle chvile .. a ta jeho bývala .. najradsej by som ju zabila .. doteraz provokuje fotkami na nemenovanej sieti v tom oblecení co mala vtedy ked ma podviedol vecami od neho a takto sa vyskrna na fotkach ..

kkaju

Hovorí že to je všetko moja chyba že za nou potom šiel ..že som bola k nemu zla .. a že jeho zle spravanie ku mne si zariadujem ja ... to proste vždy .. ,,si si zariadila,, .. napr ked chce kolač tak mu upečem taky ako chcel .. naobeduje sa da si jednu lyžičku že on je plny .. samozreme kolač sa cely vyhodil a ked som mu povedala že to bolo od neho hnusne .. srala som sa snim 4 hodiny .. snažím sa chystam mu ranajky , nosim obedy do roboty .. davam mu všetok volny cas , chcem sa mu venovat , chcem snim sex ..chcem snim volat ked je v praci ale on nie .. zevraj by ma každý poslal dopiče zato ako som bola ked som to zistila a že či mi nestačí že mA žIvy .. kolko krat sa to zvrtne že ma zacne sacat a silno chytat kricat na mna aka som vyjebana svina že chcem od neho odíst nechce ma pustit ked chcem ist prec rozbija mi veci o stenu ..teraz som tehotna a znasala som to zle a potom mu prepne a je milý ..