Dobrý deň, v skratke... Môj priateľ si písal na zoznamke s cudzími ženami chvíľku potom ako sme sa dali dokopy, zistila som to, plakal prisahal ze už to nespraví. Po pár mesiacoch som mu nasla súbory zo Skype v PC s holými babami na videu ako si robia dobre...chcela som sa rozísť ale plač slzy a niekoľko týždňové presviedčanie ma dostalo a dali sme sa dokopy...Jeho správanie sa dosť zmenilo, je milý pozorný, nezabudne každý deň napísať 5x ze ma ľúbi, ze mu chybam keď nie sme spolu.. Lenže ja mu neverím že si už teraz s nikym nepíše vôbec nikde. Stále len opakuje ved plánujem s tebou budúcnosť, načo by som sa snažil, budeme spolu bývať, nie som kk* aby som si to pokaslal u teba a nechcem o teba prísť. Aký je váš názor? Co mam robiť :( už sme spolu 2r a nechcem to zahodiť kvôli mojej nedôvere. Ďakujem za odpovede
Neverím mu
ani sa ti necudujem ze mu neveris!!!
No, necudujem sa, ze mu neveris. Ak to spravil 2x, pritom dobre vedel, ze ta kvoli tomu moze stratit.. to dava opravnenost na nedoveru. Ale ty sama musis citit, co mas urobit. Lebo jedine ty ho poznas najlepsie. Vztah je hlavne o dovere, ale ak mu nedokazes uz verit, o com je taky vztah???
neveris mu? tak o com to je?
nedovera je opravnena, na 90% v tom pokracuje, "zahodit" si to mala uz davno