Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing do nosa! Bolí?

Nikkita

ja mám piercing v nose už asi cca pol roka,dala som si to robiť u jednej baby s tou nastreľovacou pištoľkou a absolútne to nebolelo:)ani potom len raz som si do toho nechtiac buchla no nebola to príjemná bolesť ale zniesla som to...a vobec mi nevadí ani keď mám nádchu alebo čo...a prvý týždeň som si to na noc zalepila ale nikdy mi to samo nevybehlo...a vyšlo ma to 8€:P

Hena 111

Ahojte...chcem si dat piercing do nosa ale neviem ci ihlou alebo nastrelovackou? Ktore menej boli? A za kolko sa to da spravit?? pls poradte :D

lady22

zdravím, podľa mňa to vôbec nebolí. Mňa to bolelo ešte menej ako posledná náušnica do ucha, samozrejme záleží na tom či si dáš nos prepichnúť ihlou alebo nastreľovačkou. Ale je to v pohode sú omnoho horšie veci:) ťahanie zubov napríklad:/

pika_pika

Ahojte :D ..ja som si dneska sama prepichla nos ..aj keď sestra ma strašila lebo jej kamoška si prepichla sama a dostala sa do niekej žili a potom jej aj v oku cievka praskla či čo to ..:D tak aj napriek tomu som to spravila :D a v pohode to je:D .nachystala som si veľa vaty že mi pôjde krv ale nič :D takže tak :)

DandyE

ahojte, ja som si dala piercing do nosa pred styrmi rokmi, v UK, robili mi to ihlou, mna to nebolelo vobec,ako fakt si nespominam ani na nejaku malu bolest- nic, tiez odporucam skor piercingy bez gulicky na konci, aspon ja osobne s nimi nemam dobru skusenost, mam problem si ho cez tu dierocku prepchat, a takisto samozrejme vybrat, kedze dierka je uz uzucka, boli to..

laura5288

AHOJ JA BY SOM SI CHCELA DAť PIERCING DO NOSA LEN SA BOJIM JA SI TO CHCEM DAť PRESTRELIť KAMOSKE TO ROBILI A VRAVELA žE TO NEBOLI ALE AJ TAK SA BOJIM PORADTE .... PISTE PROSIM NA POKEC laurinka5288 dakujem :)

julča

ahojte chcela by som sa opýtať kolko stojí Piercing do nosa.a kde v Košiciach sa to da spravit? DAKUJEM vopred .

Alpičkaaa

ahojte...piercing do nosa len ODPORCAM. Mam ho sice len 2 den ale vobec ma to neboli, nebolelo a som velmi spokojna. Prave som si ho vymenila lebo najsamprv mi dali z chirurgickej ocele.Nebol vobec s tym problem. Som rada ze ho mam. len teraz sa mi zda ze mam tu dierku dost velku a ze mi ten novy (mensi) piercing hned vypadne. No kamosky mi povedali ze to ssa mi nato dierka prisposobi ...tak este raz ODPORUUUCAM!

deyna

tak ja som na pierc bola v študiu konkretne heel.cz a dala som za to 600kč, vôbec to nebolelo, úžasný týpek fousage a ešte som k tomu dostala aj nálepky, odznaky a lízanku a ešte k tomu púšťal skvelú muziku :-) jednoznačne by som tieto veci prenechala profesionálovi, ktorý s tebou všetko preberie a máš doživotnú starostlivosť o pierc zdarma...takže robím reklamu ale váže hor sa do do Prahy a do Hell štúdia :-))))

patuldo

ja mam piercing v nose nebolelo ale teraz trosku pobolieva a hlavne ked si fukam nos trosku krvaca...musis si davat pozor aby ti nevypadol lebo nieje nicim zapnuti