Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stará kamarátka

Príspevok v téme: Stará kamarátka
ufo9000

Zdravím . Chcem sa Vám zveriť s problémom a zaújimali by ma názory iných . Po dlhšom čase asi cca 4 rokoch sa mi ozvala stará kamarátka . Bolo mi to divné lebo odvtedy sme ani spolu nevolali ani nepísali proste žiadny kontakt. Zrazu mi napísala na facebooku . Tak sme pár dní písali a potom sme sa teda aj stretli . Zistil som že sa jej skončil dlhodobý vzťah a už je volná asi pol roka . V ten deň keď sme sa stretli tak tam bol aj alkohol objatia a jemné dotyky. Hlavne teda z jej strany . Neviem čo si mám o tom celom teraz myslieť. Mne sa ako dievča páči len nechcem byť proste náhrada za jej bývaleho frajera len aby nebola smutná . Neviem či ju mam brať jak kamošku alebo skusiť aj niečo viac. Mal niekto podobnú skúsenosť ? Vďaka

ufo9000

Iniciatorkou bola ona . No stále občas spomenie že jej chýba predsa len to bol dlhý vzťah . neviem či proste dať tomu čas alebo to začať riešiť. Lebo zas možno ked to nechám tak tak či nebudem čisto vo friend zone . Ale zas by som si to nechcel u nej pokaziť či už budeme kamaráti alebo niečo viac. Ako dievča sa mi páči ale ako vravím nechcem byť len náhrada :D

NonChalant

Kazdy vztah a rozchod je individualny. Pol roka vyzera ako uz relativne bezpecna doba. Viac moze napovedat, kto bol iniciatorom rozchodu, dovod, a ci su s tym obaja vyrovnani. Problem je, ako to zistit aby si nebol za vola, a ci sa tomu zdroju informacii da verit...