Prosim pomoooc!!! Zomieram!

Príspevok v téme: Prosim pomoooc!!! Zomieram!
Umierajuci

Ahojte ludia, No mam takyto problem: zaciatkom septembra (5.september) som nastupil na gympel, a DOTERAZ SOM SI NANASIEL KAMARATA!! Celé tie tyždne som si nenašiel ZIADNEHO kamaráta a NEMAM SA S KYM BAVIT!! PROSIM PROSIM PROSIIIM!!! NAOZAJ mi pomozte lebo toto sa uz naozaj NEDA VYDRŽAŤ!!!
No priblizim vam problem
Viete v triede je nás 29(!!22 dievčat a 7 chalanov.vratane mna), povodne nas malo byt 30 lebo jeden ziak odišiel... Su tam 4baby co o mňa vobec NESTOJA. Vzdy ked s nimi chcem nadviazat nejaku konverzaciu tak sa mi nepozeraju do ocí povedia mi tak jedno-dve slová a DOVI-DOPO...... Potomje tam ešte 6bab ale tie sú tiché , pokojne a posobia na mna dost divne a velakrát neviem či sa s nimi dať do reči alebo nie... dalej su tam 3baby a tie su az ,,PRIOTVORENE" vždy všetko riešia ku všetkemu niečo hovoria a sú CISTE JEDNOTKARKI proste si povedia svoj názor..... dalej este je tam 6 chalanov ktorý vyzeraju byť celkom IDEÁLNY kamarati a dalsich 5 bab LENZE tu je jeden problém - k tym 6 chalanom je jeden taký DEBILKO ktory sa na VSETKOM smeje ako postihnutý a k tym 6 babam este jedna ktorá sa TAK ISTO smeje na VSETKOM co sa povie!! Akoze ja by som sa s tymi chalanmi babami aj bavil len keby sa ti dvaja NESMIALI na vsetkom čo poviem!!! Su tam ešte zvysne 2 baby al tie ma STALE VYHADZUJÚ Z KOLEKTIVU!!! Ale otom radsej nehovorim

Jednoducho to uz NEVYDRZIM!!!! Mam pocit že som nechceny odkopnutý vyselektovaný!!! Nikto ma nechce a každý ma len ODSTRKUJE od seba!!!! Prisaham bohu že toto JE ESTE HORSIE AKO SIKANA lebo tam sa aspon s vami zapodievaju.... PROSIM PROSIM PROSIIIIM POMOZTE MI NIEKTO LEBO JA UŽ POMALY ALE ISTO ZAČÍNAM ZOMIERAŤ !!! TOTO JE UŽ NA NEVYDRZANIE!!! Prosim ozvyte čo najskor lebo ja sa celý život budem LEN TRAPIT !!! A na gympli budeme len STYRI ROKY!!! A co bude potom NA VYSOKEJ??? PROSIM OZVYTE SA NIEKTO !!!

ANGEL-DEMON

umierajuci :-D ja som kamosov mala... kamosov.. ale v skole som mala spoluziacky a s tymi nebolo o com... po skole ma kamarati cakavali pred skolou takze ci som mala v skole mi bolo uprimne jedno... :-)

Umierajuci

Angel Demon, prosim ta pekne prestaň s tými debilnými poznámkami!!! dobre? ,,Alebo ta treba vodit za rucicku?!" Ty kokyyy idem prasknut od smiechu! Ako som čital tvoj prispevok tak ani ty si nemala dvesto kamosov... ved tebe to bolo uplne fuk... Aaale to je jedno...
Inak som ti vdačný za radu, hoci si to napísala dost takym drastickým sposobom ale čo už...
Vdaka

ANGEL-DEMON

a výšku možeš studovať externe a popri tom pracovať... tiež nemusis riešiť kamaratov... čím menej sa budes viazať na druhych ludi,.. tým lepsie pre teba... lebo ako sa hovorí "V tme ta opustí aj vlastný tieň" nauč sa byť sám so sebou, veriť IBA sebe,... nespoliehat sa na druhych... či potrebujes za ručičku vodiť...?!

ANGEL-DEMON

no tak toto je fakt problem na zomretie! a čo maju povedať ludia s rakovinov!!! ja toto fakt zbožnujem ked niekto zahlási že zomiera... a pritom mu je velke HOVNO! len si nevie rady sam so sebou,... tak chod ku psychologovi... poradi ti aj to ako komunikovat s ludmi, ako nadviazat konverzaciu... a radšej sa venuj učeniu... mne bolo totálne fuk či som mala či nemala kamosky na strednej.... prisla som do skoly, odsedela som si hodiny... pomedzi hodiny tie "male prestavky" nebol čas... nachystala som si veci na dalsiu hodinu, sla sa vyvetrať von... skoncili hodiny, sla som domov a mala som v pi*č*i a tk to bolo cele 4 roky...

pomocnica

Hej, nie je to na umretie a gramatiku by som tiež cvičila, lebo to trhá oči chlapče!
No a tak vyskúšaj dať tých dvoch šašov dokopy, alebo povedz, že sa hodia, keď nie sú do seba, tak sa aspoň nebudú rehliť ako dzignutí,..Môžeš vyskúšať dať sa do reči s tými tichšími, trochu im rozuzliť jazyk, kto vie, možno sú len v škole také tiché a normálne sú iné. :) Prosím ťa, máš toho toľko na výber, to nemyslíš vážne! Vážne je tam veľa dievčat, ale aspoň je väčšia šanca, že nejaká z nich bude do teba. :D tí čo ťa odkopujú tak s nimi sa nebav. Máš veľký výber opakujem, takže si každého oťukávaj, ktorý sa s tebou dá do reči a uvidíš, kto vyjde ako najlepší kandidát na kamoša/ku. A predsa v škole si na to aby si sa učil a keď cez prestávky chceš s niekým vykecávať, tak si niekoho nájdeš. Keď chceš silou mocou s niekým kecať, tak sa začni rehliť zo všetkého ako tí dvaja vyrehlení...:D
a sú knihy, hudba... veď to poznáš nie? A k tomu, nemáš žiadnych kamošov zo školy minulej, z vonku, proste nejakých kamošov? Veď s nimi sa môžeš baviť normálne a keď v škole ste si nesadli(čo si ešte môžete máte na to 4 roky) tak sa bav s nimi. A koľko máš rokov? Keď si išiel z 5,čo pochybujem, lebo píšeš ako starší, tak to je úplná blbosť, lebo tie deti ešte nevedia vôbec, čo je to seriózny kamoš, sa iba rehlia, strieľajú si z každého, ale skôr ťa typujem na staršieho a tak už máš nejaký mozog(možno pubertou zatienený, ale vytiahni ho von) a začni normálne rozmýšľať, a zistíš, že to, že máš drbnutých spolužiakov neznamená, že ti je na umretie. Názov témy dosť klame inak. :)
Veľa šťastia. :)

spoluziak

Ahoj.
V prvom rade by si mal zmenit nazov temy na napr. Som sam, pomozte mi...
Dalej na prvy pohlad to cele znie ako blby vtip, ale ked sa vratim ja do cias svojho nastupu na strednu skolu, tak aj ja som to mal v podstate rovnake.
Vsetky tvare, osoby nove, hanbil som sa ozvat ku komukolvek. No spriatelil som sa postupne skoro s kazdym spoluziakom na zaklade zalub a kecania okolo toho. Komunikacia je velmi dolezita!
Pokial budes cely cas ticho ako muňo, pozerat ako päť korun na kazdeho bez slova, tak ta budu tiez ignorovat. Ale ak sa cez prestavku ozves postupne ku kazdemu spoluziakovi, spytas sa napr. odkial je, ako dochadza do skoly a co ho bavi, zarucene si najdes kamosov a kolektiv.
Tvoj problem je, ze si divny tym, ze nevies nadviazat komunikaciu. Ale ved predsa bavit sa da o hocicom, len sa netreba hanbit!
A mat tolko dievcat v triede, uff, zavist. My sme boli vzdy pupuš trieda - sami chlapci, takze sme kecali vzdy len o technickych veciach, nie o zenskych zalezitostiach.
Nauc sa srandovat a nie byt pesimista, lebo to ti nejde! Ja mam opacny problem, kazdy sa so mnou bavi, aj ked nemusi. Musi to z cloveka proste vyzarovat.
Tak hlavu hore, dristy bokom a komunikuj stale s niekym o niecom, ostatni sa pridaju k vam. A hlavne vsetko s humorom :-D

michael067

Poviem ti čo rodičia a učitelia radili mne v tvojej situácií.
Prekonaj to.
Jednoducho je iná doba musíš byť ako beštia, buď si nájdi iný kolektív ktorý ťa príjme, alebo buď ako beštia, bezcitný, chladný, a o nikoho sa nezaujímaj len o seba, nech ti je jedno ako sa k tebe správajú.
Výsledok: Budeš introvert.

neviem akú prezývku si mám dať

No tak toto neni na umretie. Prosim ta nepanikar a nabuduce nepis take veci do nazvu temy lebo vobec to neni take ake to nazyvas v nazve temy. Proste sa UKLUDNI. A to je taky problem najst si brigadu a potom zacat v inej skole od septembra? Vsak povedz to riaditelke a ucitelom. Oni spacifikuju tvojich spoluziakov. Neboj sa... Proste takym akym si a nepretvaruj sa, potom zistia ze je tu konecne jeden normalny clovek, mozno sa zmenia....