Ironický chlapec

Príspevok v téme: Ironický chlapec
zelenalampa

Ahojte, môj spolužiak začal byť poslednú dobu voči mne ironický. Raz si zo mňa vystrelil povedal niečo zo žartu, ale mne to v tej chvíli nedošlo som to vzala vážne a potom sa začal zo mňa smiať že som prípad a že som ale riadne mimo a proste tak posmešne. Aj teraz ked prídem do školy hocikedy ma zmätie že v tej miestnosti ale nemáme hodinu neviem už ako zareagovať, ale uráža ma to a dotkla sa ma aj veta že "som riadne mimo" Je normálne že ma to urazilo alebo som len precitlivená?

ANGEL-DEMON

ty si uplne v poriadku... ale on je retardovaný...lebo ja tiež nechápem "humoru" niektorých ludí... chcu byť silou-mocou vtipní, nevedia ako zaujať a potom to takto vyzerá.... možno sa mu páčiš a nevedel ako ťa uputať lebo je ubožiak... ignoruj...

ohnostroj

pacis sa mu a vedz ze niektori chlapci aj muzi maju problem dat najavo svoju lasku respekt. sa hanbia tak si zacnu z baby ktora sa im paci utahovat, dobiedzat, urazat, maju poznamky na ich osobu ale to len preto ze sa im dana slecna paci.
ak by si mu bola ukradnuta taku pozornost by ti nevenoval a bola by si pre neho vzduch.
niecim ho pritahujes tak ti pokoj neda. Niektori takto idu na vec. Hanbia sa za neznost tak hraju surovca, tvrdasa atd.