Dobry den. Citala som tu niekde ze dr.blahova zaucila nejakych terapeutov, ktori vedia tiez liecit parazity lebo ona uz nema volne terminy. Neviem uz kde som to citala, nemozem to za ten svet najst. Vie mi niekto poradit niekoho v bratislave?
Dr.Blahova a spol
chod na stranku chlamydiebodkainfo... nemusis mat parazity, su rozne nakazy, napis na stranku, co ta trapi a skuseni ludia ti poradia... pripadne mudr, kozma bratislava
...ja som totiz dufala ze ona by mi mohla dat lieky na parazity....ale nic tam o tom nepise..asi ani u nej teda nemam sancu...
Tak to teraz citam a chytili ma pochybnosti. Si si ista ze lieci tak isto ako Blahova? Mojou temou budu asi parazity, ale co tu citam tak ludia pisu ze to trva aj mesiace kym im pomoze a to by som si na to musela vziat pozicku aby som jej tam tyzdne alebo mesiace mohla tolke peniaze nosit... Myslela som skor ze vie poradit odparazitovat, pripadne mms... No pise sa tam ze treba dodrziavat diety a to potom ma aky zmysel zase, nemoct sa najest a este jej za to aj platit a potom ked nabehnem zas na normalnu stravu tak som tam kde som bola... Sklamala ma ta jej stranka, neziskala si moju doveru. Neviem uz na koho sa obratit, nemienim uz nosit peniaze dalsim podnikavcom, ktori zarabaju na ludskom nestasti. :(
Este raz velmi pekne dakujem!
davkovanie zalezi od diagnozy od toho ake mas problemy pozri na stranku kvapkymms.sk Jim Humble vydal aj knihu o mms kde su vsetky protokoly a postupy . Inak k Steinerovej nieje problem sa dostat berie stale :)
Anzu obrovske dakujem!!!!
Najdem si kontakt na nu...
Prosim ta, velmi velmi ta prosim, napises mi ako uzivas mms? Kolkokrat denne a v akom pomere? Velmi by mi to pomohlo keby si mi napisala nieco o mms....
najblizsie mas Andreu Steinerovu zo samorina... inak metoda dr Blahovej je uzasna naozaj dokaze cloveka dostat z cohokolvek... ja sa k nej tiez chystam s jednou vaznou diagnozou a som strasne zvedava ako mi pomoze zatial si pomaham aspon mms a citim vyrazne zlepsenie...
VDAKA!
Skus pozriet stranku medicelo . cz.
lebo nemáš parazity