Ahoj, chcem sa spytat; aku sancu mam ako zena 30+ u mladsieho chalana ?
ako sa ku nemu dostat a ako mu nieco dat najavo.. ? a vobec, je vhodne mu davat nieco najavo? moc sa nepozname, ale paci sa mi dlhsiu dobu. strasne moc ho chcem no neviem ako mam na to ist. chcem sa hlavne vyhnut trapnej situacii. poradte mi prosim
mladsi chalan
zisti si kam chodi na spolocne alcie,chod tam tiez a ak bude prilezitost mrkni po nom okom a uvidis co sa z toho bude dat vytazit.skus nadviazat rec a potom uvidis.........
Otaznikova. Vie vobec ze existujes? Ze si? Lebo podla toho musis vycitit, ci mas unho sancu alebo nie. A skus narovinu, ako pise Jax. Pozvi ho na tu kavu a uvidis
nevidame sa casto tak ja neviem..nebude blbe dat mu na seba len kontakt a nech sa sam rozhodne? alebo ako mam zacat? z jeho strany sa nedockam nicoho..pytam sa tu ako sa ku nemu dostat,ako ho ziskat nie ci mam do toho ist..isla by som do toho bez vahania! lenze neviem ci tam je sanca a ako na to, nie je to take lahke..
A starsieho by si zbalit vedela? Tak postupuj rovnako aj s tymto. Neviem co je take tazke na tom povedat "pod na kavu".
PS: moje partnerky boli vzdy starsie, sice ziaden extrem, ale starsie. A mam blizku priatelku, taha jej na 60, uz skoro 10 rokov ma romanticky vztah s chlapcom, ktory ma dnes nejakych 31. Na vztahy neexistuje sablona, ide o duse, nie o tela.
Otaznikova. Radsej nenapisem, o kolko mladsi chce mna. To uz by ma tu fakt ukamenovali)) Lenze v mojom pripade je ON ten, co vyvija aktivitu, je neoblomny nezlomny, stale akoze dokazuje, ze je to z jeho strany seriozne vazne ai a nie ziaden ulet pobluznenie sranda. Takze on je ten aktivny, snazivy. Uz dlhsi cas.
Ty sa pytas na opacny pripad. Pozri. Ja by som do toho isla iba v tom pripade, keby som videla a vedela, ze je to obojstranne, ze aj druha strana ma o mna zaujem. Nestaci, ked sa niekto niekomu paci jednostranne. Ak nie je zaujem, vtedy by ho nezbalila ani mladsia od neho)) Tak mozno na jedno ano, ale tam by islo iba o sex) Aj to by vsak mohol odmietnut.
Tak ak vidis, ze aj ty sa jemu pacis, nie si mu lahostajna a prejavuje aj on o teba zaujem, tak skus aktivne vyhladavat chvile a situacie, byt v jeho blizkosti co najviac a najcastejsie (cez pracu, znamych, volno-casove aktivity, zaujmy zaluby, prip.ho o nieco popros poziadaj o pomoc radu ai). Mas moznost sa takto k nemu dostat cez kamaratstvo priatelstvo "nenapadne" a isto, alebo ina moznost je, priamo mu dat svoj zaujem najavo a niekam ho pozvat (ak vies, co sa mu paci a co ma rad, tak mozno ho pozvat na koncert kino vylet kavu ai, co ma proste rad).
rob si čo chceš je to tvoj život od nikoho nemusíš mať súhlas či môžeš chodiť s mladaším. Ak aj on chce teba tak aký problém. Len jednú otázku mám, o koľko mladší je od teba?
ako ok by to bolo do päť rokov aj sedem ono je rozdiel ak chodil by 18 ročný s 25 ročnou a iné ak by chodil 25 ročný s 32 ročnou. Predsa len 25 ročný má už trošku odžité a má aj nejaký ten pohľad na život než 18 ročný nehovoriac ak by mal 30 a ty 37 tu je už úplne ok.
a preco by si nemohla do toho ist?vies kolko chodi po svete takych parou?Nebudete prvi ani posledni,teda ak sa na to das..
Pokiaľ on nechce tak z toho nebude nič aj keby si sa ty neviem ako veľmi snažila
petra preco ? no ale nepytam sa ci do toho ist a co bude, ale ako na to, aby nieco bolo
mladšieho chceš? nevieš do čoho ideš tým som si istá :)