Inac ta baba na fotke co jej strka ruku do nohaviciek , to je riadna anorekticka teda..
youtu.be
Čo sa deje s vašou vagínou keď nemáte dlhodobo sex?
A to su take opičoviny že suche obdobie..
Ja som nemala frajera štyri roky od rozchodu a maločo som masturbovala lebo pracovna vytazenost a sportove treningy a zapasy cloveka tak vycerpaju ze ma dost..
Ked prisiel novy priatel vedel tak pracovat s rukami a ustami ze ziadne sucho pri nom niet a bolestivy styk uz vobec..vetko je o tom akeho sikovneho priatela mate ..ak vas vie vzrusit tak zvlhnete hned
Potom ste tu mohoi dat hned temu
Co sa deje s vasim PENISOM ked nemate dlhodobo sex
a_dr1a to vyzera ako dobra hovadina
je to velmi individualne.Sex milujem, hlavne oralny sex, preto som si kupila stiomulator oralneho sexu. Ale inak to delim na sex a milovanie. Ked je priatel často pracovne mimo mesto, pomaham si sama
Fajcit cely zivot jedineho vtaka? Nuda na entu a este aj takeho, co pri tom ocenas bude odriekavat?
Konecne mozno tym prostitukam (ehm, zenam "modernej" generacie som chcel povedat), docvakne, ze mozno fajcit vtaky po diskotekach uz od 16tich, nebude najlepsi napad... a ze mozno panbozko to myslel s tym az po svatbe (a s jednym na cely zivot) vazne... ale ktovie, ci im tie muzske spermie uz nezalepili mozog prilis, aby im to docvaklo.
Ked napisete A, napiste aj B
Vernost je dolezita. Hlavne zeny by si mali toto precitat
Ano suhlasim , ale to by na Slovensku museli existovat aj normalne zeny , a take tu treba hladat mikroskopom.
Nie každá žena má pravidelnú sexuálnu aktivitu. Môže to vyplývať z toho, že nie je vo vzťahu, alebo si dobrovoľne odopiera sex s rôznych dôvodov. Pri jeho nedostatku dochádza k zníženiu túžby, čo vedie k tzv. „suchému obdobiu“.