pomoc je este niekto taky?ja a manzel sme modrooky manzel a primesou zelene a nas syncek ma dnede oci.pribuzny si nas doberaju ze to je cudne.je este niekto taky prosim napiste
oci
klikla som si na spuntik,,,nizsie mi jedna poradila a podla toho diagramu co tam je sme asi nadprirodzeny ked je tam 0 percent moznost.ale ok aj mozne je nemozne
pred časom bol v mediach taky pripad...
žena mala dieťa s mulatom narodila sa im blondinka,..
a ta blondinka si zobrala v dospelosti belocha a narodil sa im černoch... a teraz vysvetluj lutom prečo ma dieta inu farbu ako rodicia..
bud rada že sa ti nenarodil černoch...
"manzelou otec ma hnede ale zevraj sa v tomto nasom pripade oci nededia cez predkou lebo mame obidvaja modre"
**
vo vašom prípade? to čo znamená že ste mimozemštania alebo ako tomu máme rozumieť... na som na škole mala biologiu a riešili sme aj nejake veci čo sa tykaju genetiky a profesor nam hovoril aj práve o tomto... ked mate modre oči, decko moze mať hnede po starych rodičoch...
samozrejme ze dvaja modrooki teda svetlooki mozu splodit hnedooke,to je jasne
Veď to už nerieš. Genetika(očí)sa môže kľudne zdediť od tvojich, alebo manželových rodičoch, aj skoršie pokolenia.. Už si to písala v inej téme. Keď vieš, že si nebola neverná, tak nechápem o čo ide. Je to vaše decko a basta. Ser na iných, čo si myslíš, že by si sa k tejto veci dostala bez nich a ich rečí, prišla by si s týmto tu sama? Je to vaše dieťa a basta! Toto nie je vôbec dôležité! Také zbytočnosti ani riešiť nemusíš a na iných sa vykašli, veď ty najlepšie vieš, či je vaše alebo nie a predpokladám, že je. Vieš koľko je vedeckých zistení, ktoré majú od skutočnosti na kilometre? J to ako s vlasmi Niekto si myslí, že dvom hnedovlasým sa určte nemôže narodiť dieťa s blond(skoro až bielymi) vlasmi, ale môže! Po dedkovi, alebo takto. takže tak
farba ociciek-no klikla som si na ten spuntik .no to je absurdne co tam znazornuju.to by mali zrusit lebo to nie je pravda.ako ni sme nadprirodzene bytosti potom.
a neboli ste neverna lebo to je fakt nemozne
moze mat oci po jednom z tvojich ci manzelovych rodicoch...genetika nepusti. Netreba to brat tak tragicky.
manzelou otec ma hnede ale zevraj sa v tomto nasom pripade oci nededia cez predkou lebo mame obidvaja modre