Po mesiaci chodenia tehotná

Príspevok v téme: Po mesiaci chodenia tehotná
Alienka28

Ahohte potrebujem sa vyrozprávať. Na konci juna som skoncila svoj 3,5 rocny vztah pretoze som sa citila nedocenena vytratila sa ta iskra a nevazili sme si jeden druheho. Impulzom rozchodu bolo ze som apoznala chalana jtory robil presne opak mojho priatela bol ochotny spravit pre mna vsetko daval mi pozornost lasku a snazil sa ma zbalit. A ja som mu naletela. Po mesiaci "kamaratenia" sme sa dohodli ze teda budeme spolu chodit. Neviem ani ako a uz sa poznal s nasimi chodil k nam ako domov a ja som sa zacala citi ako vo vazeni. Najhoraie bolo vsak to ze od zaciatku mi stale tvrdil ze on uz chce babu s ktorou sa moze usadit a zalozit rodinu podotykam ze ma 22 a ja 21. Kedze deti zboznujem zdalo sa mi to ako fajn napad predsa kto mi da viac lasky ako on a este aj chce somnou dieta po mesiaci. A tak som mu to dovolila. Neskor som to lutovala ale uz bolo neskoro plakat. Spravila som si dokopy asi 7 testov. Stale vychadzali negativne take som bola v klude. Nuz osud to nejak zariadil a stretla som sa so svojim byvalym ktory mi neskutocne chybal rozpravali sme sa vsetko si vysvetlili videla som ze sa zmenil(aj ostatny si to vsimli). A tak som si uvedomila ze ten clovek s ktorym chodim asi nieje v poriadku v ten den som mu povedala ze nebudeme spolu a nepovedala som kde som takze chytil hystericky zachvat skusal to na mna tym ze sa ide zabit, poslednymi slovami v smske, za 10 minut mi volal s revom ze rozbil auto a ze kde som pride zamnou. A toto robieval stale stale vyvadzal ked som snim nechcela byt stale mi bol v patach. V tu noc som to ukoncila. No po vukende som si znova spravila test a bol pozitivny hned som bezala doktorovi spravil mi odber a zistil ze som v 1 tyzdni. Byvaly priatel stoji pri mne nech sa rozhodnem akokolvek no pri predstave ze by som mala byt cely zivot spojena dietatom s hentym mi nabeha husia koza. Bojim sa ho ja a bala by som sa aj o male ( ma pistol a stale ju vytahoval asi aby zamachroval) viem ze to dieta s nim nechcem no vzdy som bola proti interupcii vzdy som odsudzovala take zeny. No prave v tejto chvili je to asi najvhodnejsie riesenie. Snazil si ma tym iba priputat a potom coho vsetkeho je taky clovek schopny???

RastoK

Mas smolu, my sme s mojou zazili nieco podobne.. pohadali sme sa, rozisli a bolo.. Za par tyzdnov sme sa znova dali dokopy, lenze ona bola hned prvy vikend na chate a test bol pozitivny. Priznala, ze to bolo bez ochrany, no nastastie to bol len plany poplach. A tak sme spolu stale.

Martin39

Ked som mal 21 bol som este panic, a moja manzelka panna. Mozno preto sme takto nedopadli a mame krasnu rodinu.. ja by som s tebou nezostal.

Katja1233

Urcite si to dobre premysli. Umelý potrat ti môže spôsobiť neschopnosť počať dieťa v budúcnosti. Ale rozumiem tvoju situáciu, si este mladá, a mas potencionalneho partnera do budúcna.
Rodičia to vedia? Urcite sa s nimi porozprávaj, poradia, aj kamarátky. :)

ANGEL-DEMON

ako chceš vychovavať decko, ked si sama decko?!! ked ti kokot povie ze chce s tebou decko uz po mesiaci vztahu a ty sa mu necháš dobrovolne napustit... a postavil ti aj dom, zabezpečí ta aj s deckom a samozrejme že už ste sa aj vzali...ano?! lebo až vtedy sa maju riesiť deti... človeka ani nepozná a už sa mu necha nabuchať...

ferihitka

to snad nie ....fake a ak nie fake, tak po mesiaci si mu dala ? takemu kretenovi ? a ktoreho teda chces ?lebo z toho to nevyplynulo....cakas decko s tym,co ho nechces, to je teda kurnik smola..otrasne...po mesiaci s takym debilom spat.to je na psychiatra

lLily

nechce sa mi to cele citat, ale ak uvazujes o interupcii, tak najlepsia volba, ak si schopna mysliet i na to nenarodene dieta a nielen sama na seba