nechcem rozvod

Príspevok v téme: nechcem rozvod
Julyaja

Dobry vecer, chcem sa opytat co mam robit ak sa nechcem rozviest s manzelom ako ho presvedcit ze robime obaja chybu.Uz len kvoli detom a tak isto aj kvoli nam hoci sme na seba pohnevaní lebo sme si naublizovali dost viem ze sa stale lubime.Mna ten hnev presiel ale on stale trucuje a tresta ma tym ze ma ignoruje a chce zrazu rozvod.Lebo este v maji chcel vsetko urovnat a potom ho nieco nastvalo a od vtedy je takyto.Inu zenu nema to viem isto.Prosim Vas poradte mi co mam robit lebo uz som psychicky nadne uz len preto ze ma manzel nasho syna a nevidela som ho dost dlho lebo si to manzel nezela. Dakujem

adr1a.

smartfon007) naivnost?)) Ani by som nepovedala. Bude mat na sud aspon co predlozit, dokazy - papierove od organov, ze v tejto veci konala. Su to dokazy. Nech predtym este doda cestne prehlasenie, ze sa o kontakt so synom aktivne snazila, nebolo jej to zo strany muza umoznene a az potom pouzila zakonne prostriedky (socialka policia ai). Ak ma vypisy sms mailov ai, kde ziadala muza, aby jej nebranil v styku so synom a ine.
Aj sudy sa daju konat rychlo. Ci prvostupnove druhostupnove. Len treba v tom vediet chodit

smartfon007

ste v celku naivní, ak si myslíte, že polícia, alebo sociálka bude konať
Len to svedčí o prístupe matky, pokiaľ takú dlhú dobu nejavila záujem o syna.
Zdá sa, že chlap sa dokáže o syna postarať aj sám a žena to už prehrala, lebo je to znak jeho vyspelosti a hlavne zodpovednosti.
Treba rozvod a jasne súdom stanoviť kto bude mať dieťa v opatere a ako sa budú robiť návštevy.
Až keď toto súd rozhodne potom bude konať polícia, alebo sociálka v prípade neplnenia.
Sám som bol svedkom rozvodu, ktorý trval 2,5 roka! sudca nekonal, neboli stanovené žiadne pravidlá, hrozná situácia, dieťa poznačené naschválmy jednej aj druhej strany do konca života.
Nie jenič smutnejšie ako keď 7 r dieta povie, že je
najradšej v škole lebo tam nie je rukojemník jednej, alebo druhej strany.
Rozvod, stanoviť pravidlá a dodržiavať.

adr1a.

Rozvod je posledne co by ma 5ral. Ale ze si dieta nevidim, nemam k nemu pristup tolky cas, tak to by som riesila. Pod na socialku, pod na policiu a ries to. Tvoj syn nechodi vari do skoly? Preco si tam za nim nesla?? Nevies kde byvaju? Vsak by tam sla aj stanovat, len aby ho stretla videla. Myslim syna nie muza. Inak kolki si ublizuju robia napoky zle vo vztahoch, pokusaju az kde ma ten druhy hranice a ked uz u jedneho dosiahne vsetko tzv.hranicu strop, tak az vtedy sa spamata spamataju?? Nikdy nie je iba 1strana na vine. Akcie vyvolavaju reakcie.
Takze ries to socialkou policiou. Alebo skus pred tymto vsetkym sa stretnut s muzom a porozpravat sa, dohodnut sa s nim. Ak nic tak nic a ries to cez organy.

Bagration. Neviem, ci by uz v takomto stave by sa dal ON na poradnu presvedcit uhovorit. Tam tiez musia chciet ist obaja. Alebo nech tam ide kludne aj ona sama

Messje

Ja sa skor opytam ako je mozne ze si si nevidela dieta dlho?
Manzel si nezela?A ty sa s tym dokazes uspokojit?Isla by som na policiu v prvom rade.
Tu vidno ze mate asi dost velky problem ked on si vezme dieta a tebe zakaze s nim kontakt.
Spojila by som sa s nim a informovala ho ze ak ti nespristupni kontakt so synom,oznamis to na policii.Nechces zhorsit situaciu?Co ti je potom prednejsie?
Pokial ako pises su u vas hadky caste,mala by si porizmyslat co je lepsie.Lebo ten rozvod je noekedy lepsi.Prave kvoli detom.Su svedkom vasich hadok.Dohodnut sa na manzelskej poradni a dat si ultimatum nejaky cas ze ak vam to nepomoze,mali by ste ist od seba.Deti su len vyhovorka.Tie najviac trpia v nefungujucom manzelstve.

exwhyz

Spravte to tak, najprv sa s ním nejako znovu dajte dokopy a keď bude všetko v poriadku a keď sa už nebudete hnevať, tak sa dohodnite na tom, že sa rozvediete, aby sa Vám už tým rozvodom nemohol vyhrážať.
Treba mu poslať sms-ku, že nech Vám odpustí, že Vy ste spravili chybu a že je Vám to ľúto. Tým by ste ho mali dobehnúť:-)