mam mu to povedat?

Príspevok v téme: mam mu to povedat?
kiki

Mojmu priatelovi verim.Sme spolu vyse dvoch rokov a milujeme sa stale viac.Vazim si ho lebo je velmi zasadovy a cestny.Casto sa bavime o nevere o svete okolo nas o ludoch a dala by som za neho ruku do ohna.Az do teraz...Nahodou som v jeho pocitaci nasla zaspajchrovane stranky,so silne erotickym podtonom,na ktorych mozes stahovat fotky,chatovat...Nemam dokaz ze na tieto stranky pravidelne chodi,ale uz len fakt ze si taketo nieco tajne pozera a dokonca si to zaradi medzi svoje oblubene stranky ma znepokojuje.V kutiku duse verim ze nie je taky skazeny.K tomu musim podotknut,ze v sexe nam to klape uplne 100%,tak nemam dovod si mysliet ze by mu nieco chybalo.
Je to normalne ze muzi vyhladavaju taketo stranky?A mam mu to povedat ze o tom viem?Mam sa ho opytat preco ma takuto stranku zaradenu medzi svojimi oblubenymi?Tieto otazky mi chodia hlavou hlavne preto ze som si myslela ze on je iny.Su vsetci muzi rovnaki?Muzi,piste!!!!

krtko-lampa

Ako je mozne, ze kazda dievcina co tu ma porblem s partnerom je s nim 2 roky :D ? ani jedna menej ani viac :D omg

biba30

Pokial mi priatel venuje pozornost, nezanedbava ma a sex je ok, davno veci ako eroticke stranky neriesim. Myslim len take s videami, obrazkami, nie zoznamky atd. Pozriem si ich s nim a je pokoj :)

letnicka

no ja si myslím že keď to je také okaté že ťa za ne vymieňa, tak to už problém je!!! nepýtala si sa ho čo na nich vidí? čo sa mu tak páči? sú to len akty alebo niečo tvrdšie?

aj ja sa pozriem rada na akty vypracovaných chlapov ale môjho by som ani za jedného z nich nevymenila a stále je pre mňa ten najkrajší a najpríťažliveší

zlorbica

hm len ja uz mam dojem ze ma zacal za tie internetove kravy vymienat..bezi odo mna vecer domov, lebo ze ma este doma robotu - a potom na druhy den sa dozviem ze tam zase bol, ocumoval..a aj inej chvili, ked sme boli spolu,mi dal jasne najavo ze akosi "teraz nie", a jednoducho ma tym odkopol.a potom som sa tiez dozvedela ze tam cumel..takze tak..

asdf1

RUSH-tak to by som mu vytkla,keby tam mal akt,Alebo si vymeň aj ty tapetu,nech si to všimne-nejakého pekného odhaleného muža.Urob to,uvidíš,či nastane zmena.:)

ovecka83

každy normal chlap si na take stranky rad pozrie....ak nevymiena PC za teba v posteli tak neries a co tak mu navrhnut pozriet si podobné stranky spoločne???..:)ved puritánka isto nie si a dokáže to urobiť peknu naladičku

ja :)

podla mna by si sa nemala znepokojovat. ja by som si vazila uz len toho, ze by ma partner nepodvadzal. su ovela horsie veci, ponizena sa mozes naozaj citit ak by ti zahol, ale pre toto? vela zien by mi urcite dalo za pravdu, ze co by dali zato, keby ich partner "len" pozeral eroticke stranky. .

RUSH

takisto ma to uráža a dokonca ten moj si dal na tapetu do telefonu akt nahého ženského tela,ja si myslím,že za tým niečo je,ja mám na tapete neho s dcérou a on toto?