Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prosim pomozte mi

Príspevok v téme: Prosim pomozte mi
Dukla123

Dobrý deň , možno sa pre vás bude zdat ze tento moj problem je neaka malickost, ale prosim pochopte ma niekto , potrebujem radu, alebo neaku pomoc. Mam 19 rokov a môj priatel má 21 byva u mňa asi tri mesiace a sme spolu 8 mesiacov, v poslednom case sa neustale hadame, uz aj kazdy den odkedy bola u mna na navsteve sesternica z ceska. Cely tyzden som sa venovala jej , kedze tu nebola dlhe roky, on to vedel a mohol byt kludne snami , ale on nechcel, aj ked som ho presviedcala nesiel, raz bol ked sme oslavovali narodeniny mojej tety. Odkedy odisla tvrdí ze je ona do mňa zamilovaná a vraj vserko co robim a poviem mam od nej, pritom som taka ako vzdy, nechapem absolutne odkial take berie, pocuval nase rozhovori ked sme sa so sedternicou bavili ako je to medzi babami o chlapoch o sexe a bozkavani.. Neustale robi nieco aby som musela ziarlit, alebo ked mam na neho chut tak mi ju totalne nechutí, neviem čo snim je a mna to uz nebavi trapi ma to kazdy den mi nieco vyhadzuje a vycita...takyto predtym nebol :( prosim o rady :( Rozist sa snim nechcem a ked aom knemu taka jak je on ku mne je to este horsie a led to necham tak tak je to este horsie...ach..help :(

Dukla123

Väcsinou o tom istom, povie ze uz je to fajn ze prestane a potom zas, proste furt na to iste naráža, uz mesiac tu sesterka neni a este furt ho to neprešlo... Neviem co caka asi ze sa snou kvoli nemu prestanem bavit? To nemozem..

iggzik

O com tie hadky byvaju,,? co sa tam najviac opakuje? kto zacina/konci? nieco si z nich beriete, ci sa stale hadate o tom istom bez "progressu"? zamyslela si sa nad jeho postojom? ma "pointu", ci su to len egoisticke neohrabane piiip ? ako ste na tom s kompromismi,,

vztah je o dvoch a inak to fungovat nebude,, hadky su o egu a ked sa niekto chce presadzovat, cize da sa povedat opak toho ako by vztah mal byt, nezhody a rozdiely sa daju vselijak inak riesit ako sa hadat ako debilkovia..

Dukla123

Stym to bolo tak ze byval strasne daleko, a jeho neskor zobrali v mojom okoli do roboty , vobec nejde o to ze by mi liezol na nervy prave naopak, nevieme sa jeden druhého nabažit, a do teraz to bolo fajn len posledne tri tyzdne je to taketo...

ANGEL-DEMON

a dalsia vec..velmi rychlo si ho k sebe nastahovala...zjavne uz mate ponorkovu chorobu... co by bolo o par rokov ked uz teraz si leziete na nervy....

ANGEL-DEMON

rozisť sa s nim nechceš.... no tak na čo si vo vzťahu ktorý zjavne nefunguje.. toto určite nevydrží,..ked sa nerozideš ty s nim, tak on s tebou...už čoskoro...

Dukla123

Tak ako ho mam priviest k rozumu? Rozmysla som ze mu dam neaku priručku alebo nieco take ale nic ma uz nenapadá...