Ahojte,
už dlhé roky ma trápi ako sa ľudia ku mne správajú. Je to podmienené tým, že som pekná a tým pádom pre nich aj sprostá a strašne si ku mne dovolujú - klamú mi, smejú sa na mne, no proste zle sa ku mne chovajú. Ja nie som žiadna arogantná pipuška, aj keď mnohí kamaráti mi už povedali, že pôsobím tak, že skôr tých ludí odháňam, ale pritom je to len tým, že som dobrák od kosti a strašne ma trápi ako sa ku mne chovajú. Aj sa obraňujem, hold skončim najhoršie aj tak ja a toho ktorý mi robí zle lutujú, že čo som to ja za príšeru. Už ma to fakt nebaví. Ľudia sa zvyčajne nechcú ani so mnou baviť, len dajú uštipačnú poznámku teda skôr baby, ale aj niektorí chlapci a ostatní chalani pri mne myslia len na jedno a o nič iné im nikdy nešlo, veľa krát som sa už sklamala a prišla na to, že si so mňa robili iba srandu a doma majú svoje priatelky. Nikdy som ešte nemala priatela a to mám už 25, len nevydarené namotávky po ktorých som sa cítila aj tak ako najväčšia chudera keď som sa dozvedela ako ma zas kto oklamal. (viem zas mi tu niekto napíše, že sa mám spamatat a neveriť ludom, však neverim ani moc, ale zas to si uz fakt nikdy nikoho nenajdem ked sa uplne do seba uzatvorim pred tymi ich klamstvami a srandami na moju osobu). Je mi uz z toho vsetkeho zle, poznam baby ktore su svinuchy a maju chlapov, robia si s nimi co chcu a ja stale nic, je pravda, ze som pekna, ale zas som neni uplna hlupana taky normal, len proste ludia nas maju za sproste a iba na sex. Je pravda, ze mam kamaratov ktorym sa pacim, ale su to iba kamarati, nic ma k nim netaha a nasilu vo vztahu nechcem byt a vobec nechcem byt vo vztahu s niekym kto mi mozno vyhovuje ako kamarat ale to je vsetko, ta iskra tam neni. A ked sa mi niekto paci zistim ze ma namotal a oklamal a doma ma frajerku.
Som uz zufala z toho, aj ja by som strasne chcela priatela, proste stretnut niekoho kto ma bude brat normalne, bez posmeskov, bez toho aby chcel iba jedno a hlavne kto to bude mysliet so mnou uprimne + este by tam mali byt aj nejake sympatie z mojej a iste ze aj s jeho strany. Aach ako zavidim kamoskam, ktore su take priemerne ale peknee, alebo ja neviem co, ale chlapi po nich idu, robia pre ne vsetko a oni ich striedaju ako ponozky. Mate to niektora takto? Mate s tym skusenosti a rady ako to cele zvladnut a nezblaznit sa naozaj z tych ludi?
Ludia sa ku mne strašne škaredo správajú
A tiez akosi velakrat spominas, aka si peknucka, uz aj tym posobis ako len pipuska,, nebude to tym ze nou aj si? Ako by kolega vedla napisal, karma karma :P
Ved posobis ako arogantna pipuska, tak preco by ta mal niekto brat vazne? Zmen to ako posobis... joj urcite tu zas zbytocne pisem...
naozaj máš 25 rokov?? ten článok mi k tomu veku nejak nesedí, ako keby to písala pubertiačka, skôr bude chyba tam, nie v tom že si pekná. To môže napadnúť len fakt nevyspelú osobu
Ak je niekto o sebe presvedčený, že je pekný a pre to má problém, niekde je chyba. Nemyslíš si to náhodou o sebe iba Ty? Inak, myslím si, že by stačilo natrieť na seba o pol kila menej kozmetiky.