Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

sympatický čašník

ivobrick

Veru tak. Oblej ho dacim a potom mu to vynahrad (kava alebo cojaviem co).

Alebo proste povedz oco ide ako normalny clovek a hotovo.

Ja mam na teba jednu otazku. V com sa chces preboha sklamat? Aha uz viem. Jedine sama v sebe ked to neskusis. Nie?

neskusis to = nic nebude
skusis to = ma dakoho/trilion inych dovodov = nic nebude = o NIC neprides
skusis to = vyde to = ziskas

Jednoducha matematika.

celebrita FB

Mne bol doteraz každý čašník sympatický, lebo sa mi páči, keď sa muži pekne usmievajú :)
Poradila by som ti chodiť častejšie do tej reštiky, sadať si pri tie stoly, okolo ktorých sa pohybuje, nejako si skúsiť zistiť, či je ženatý, či má priateľku a až potom začať loviť. Za predpokladu, že je nezadaný samozrejme :)

Filip TT

Klasicky - oblej ho s colou a potom maj o neho velku starost. :)

Este klasickejsie: nadviaz s nim komunikaciu pri vybere z menu: ze co by ti poradil, co je dobre. Po jedle mu podakuj, ze ti dobre poradil. Na buduce sa uz k nemu mozes spravat ako k znamemu z videnia.

moj napad

Objednaj si niečo a potom pri zaplatení mu dáš darček a potom niekedy inokedy choď ku vzadnému vchodu odkial majú zamesrnanci prístup, počkaj si nanho a potom sa ho spýtaj či ho môžeš odprevadiť(peši) ale najlepšie by bolo keby si pristavila auto a išla s ním v aute...

odľud

vo všeobecnosti by som neradil na niekoho ísť tak rýchlo ako ti radí poradca č.1 :)
možno by mu to nevadilo ale to ty nevieš lebo ho nepoznáš. takže preventívne radšej skús tie signály prípade nejakú vetu prehod, môžeš len náznak.

poradca číslo1

Počúvaj ma, však spýtaj sa ho, či nemôžeš sa ho na niečo spýtať a choď s ním niekde kde vás nikto nemôže sledovať, prípadne vyrušiť. A potom sa s ním začni rozprávať že ako sa mu darí v práci a či by nechcel zajsť s tebou na kávu. Ak áno, dohodnite si termín. A na káve mu môžeš naznačiť že sa Ti páči a to tým, že mu chytíš ruku(pravú, pravou rukou)a hladkaj mu ju a potom uvidíš ako zareaguje. Keď sa usmeje tak sa môžeš tvárou priblížiť, ak sa neodtiahne, priblíž sa k nemu viac a pozri sa mu do očí. Ak budeš vidieť že ťa pobozkať chce, tak sa nebráň. Je to o reči očí...

odľud

ak ti niekto radí aby si sa hrozne vyhla sklamaniu radí ti podla svojho strachu ktorý zo sklamania má. avšak ty ked z takých vecí nerobíš zbytočne velkú vedu tak to môžeš skúsiť. proste mu daj nejake signály ktoré pochopí a uvidíš. oslovenie môžeš nechať na ňom alebo ak ti to nevadí niečo mu povedz. nie každý musí byť z odmietnutia hned v riti. klúčom je mať sa zdravo rád, ja tomu hovorím nesebecká sebaláska (čiže nebyť narcis) a byť otvorený. niekomu to ide lahšie a niekto sa to musí naučiť.

Vladka01

Možno áno. Prečo by ženy nemohli spraviť prvý krok..ked sa ti niekto páči, nešiel by si za ňou?a ked by som sa aj sklamala, nevadí...