Poradte mi...asi pred pol rokom som vysadila antikoncepciu,mala som naplast_evru.Teraz ale strasne tužim po dietatku a nie a nie otehotniet.Jedno babatko už mame.Prvy krat som otehotnela hned na druhy pokus.Som zufala.Kazdy tyžden kupujem tehotensky test ako blazon.Zacina mi z toho sibat.
chcem bábatko
To by si si musela merať bazálnu teplotu a zapisovať v menštruačnom kalendári, ale nie mesiac, ale viac a vytvoriť si priemer, ale aj tak nie je stopercentný. Bože, už som ako babica. Ivka ti to vysvetlí ako žena žene.
ale ved otehotniet mozem iba pocas ovulacie, inak sa tam vajicko nenachadza, tak teraz nechapem ako to je.....
To by si sa čudovala.
to mame skusat kazdy den??aj ked viem kedy mam plodne dni?myslela som ze mozem otehotniet iba ked je ovulacia
Ozaj, aby som nezabudol, dobre povedala Ivka, moc sa na tie plodné dni nespoliehajte. Niektorá žena môže otehotnieť len počas svojích dní(menzesu), iná hneď v prvý deň po ňom. Je to individuálne, preto treba skúšať každý deň, niektorý sa musí ujať! Ozaj a majte na pamäti aby ste neplodili opití, vtedy veľmi stúpa riziko postihnutia plodu Douwnovým syndrómom. A chcete mať predsa zdravé potomstvo, nie je tak?
ano ved uzivame rozne vytaminy obaja, uz aby to bolo, ivka ty uz mas deti??
povedal ze keby sa nam aj tak nedarilo ze mu moze predpisat nejake lieky co este viac podporia pohyblivost spermii
jasne doktor povedal ze je v uplnom poriadku aj mnozstvo aj pohyblivost je ako ma byt