chcem bábatko

samko r.

To by si si musela merať bazálnu teplotu a zapisovať v menštruačnom kalendári, ale nie mesiac, ale viac a vytvoriť si priemer, ale aj tak nie je stopercentný. Bože, už som ako babica. Ivka ti to vysvetlí ako žena žene.

Ivka 1

Tesorino mám dve deti. Nespoliehala by
som však na vitamíny z lekárne,sú možno
z prírodných surovín ale spracované chemickým spôsobom a obsahujú hodne chemických konzervantov a farbív.Telo z nich dokáže zúžitkovať max. 10 % ostatné sa vylúči močom a stolicou.

samko r.

Ozaj, aby som nezabudol, dobre povedala Ivka, moc sa na tie plodné dni nespoliehajte. Niektorá žena môže otehotnieť len počas svojích dní(menzesu), iná hneď v prvý deň po ňom. Je to individuálne, preto treba skúšať každý deň, niektorý sa musí ujať! Ozaj a majte na pamäti aby ste neplodili opití, vtedy veľmi stúpa riziko postihnutia plodu Douwnovým syndrómom. A chcete mať predsa zdravé potomstvo, nie je tak?

Ivka 1

Ano sú aj doplnky výživy na prírodnej báze,ktoré užívajú spoločne muž aj žena.Organizmus dostane potrebné vitamíny,minerálne látky a stopové prvky a to podarí sa to.

tesorino

povedal ze keby sa nam aj tak nedarilo ze mu moze predpisat nejake lieky co este viac podporia pohyblivost spermii