Kde sa podeli pravy chlapi? taky co vedia co chcu a su schopny, nie len chodit po diskotekach a podobne. Chcem chlapa ktory narube drevo, opravy doma vsetko. Ci uz taky vymreli?
Pravi chlapi kde ste?
Normalni chlapi su vzdy tam, kde su normalne zeny. Ale kedze zeny su vacsinou take, ake vonku vidis, tak k nim sa potom vacsinou motaju aj primerani muzi. Proste sa musis viac snazit. :)
si robis srandu ci co? 10cm? no ked ty si vazne mucha tak sa necudujem :-D
ale ked si zena tak je to smiesne ze takeho maleho chces. Ako mozem vediet preco?
ja len ze moj kamos si nasiel babu co bola dost chuda proste patrila k tym ako ja volam latam a on ho mal kedze bol sportovec o trochu viac vacsiho a hrubsieho a zdoveril sa mi ze sa boji prveho sexu s nou ci sa ona nezlakne a odmietne ho a bude ju to boliet. Lenze chalanisko mal to stastie ze natrafil na taku ktora bola donho vasnivo zalubena a pekne to medzi nimi iskrilo a vedel ju vzrusit takze nakoniec toho coho sa bal sa neudialo a pekne si to uzili bez nasledkov lebo ona bola tak nadrzana pri nom ze dobre zvhla a sup ho tam. Je aj toto tvoj pripad?
Xio- mozno neuveris ale ja by som nechcela chlapa ktory ma viac ako 10 cm. Sice sa budem musiet zmierit s tym ze bude asi vacsi..
nehnevajte sa ale hladat si chlapa podla velkosti pipika je trosku chore nemyslite. A kde ste nabrali ze zeny tuzia po 25cm vtakovi? To kde chcete narvat taku velkost do akej baby? Normalne staci ze ma dlzku 15cm
tiariska:
Mesačný princ je chudobný, rozvedený, stále negatívne naladený, býva s mamou a zarába 200 eur, tuším má aj nejaké zdravotné postihnutie... ten nie je pre teba :)))
tiariska a tak to nebude problem....
Mesacny princ a Ty si prosim ako na tom? Lebo podla prispevkov sa mi celkom pozdavas.
normalny- na rande pojdem vtedy, ked budem vediet o potencionalnom „uchadzacovi“ aspon zakladne a pre mna nevyhnutne informacie. Dost som sa uz nastracala casu a nemienim randit s nejakym tlkom, ktory nema ani centa, nedokoncene alebo zakladne vzdelanie, ktory ma „tulenie ruky“ a 12-13 cm fifika. Vsak je to len zbytocna strata casu, nemyslis?