Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravi chlapi kde ste?

Mesačný princ

NEnormalny - hm...asi to tak bude :)

Mňa by ale celkom zaujímalo, kde sa nachádzajú ,,nenormálne,, ženy ke´dže mi žiadny z tých, ktoré sa prechádzajú po ulici neprídu zaujímavé. A vyšlo mi v teste, že normálny nie som, tak sa preto pýtam :)

NEnormalny

Normalni chlapi su vzdy tam, kde su normalne zeny. Ale kedze zeny su vacsinou take, ake vonku vidis, tak k nim sa potom vacsinou motaju aj primerani muzi. Proste sa musis viac snazit. :)

xio

si robis srandu ci co? 10cm? no ked ty si vazne mucha tak sa necudujem :-D
ale ked si zena tak je to smiesne ze takeho maleho chces. Ako mozem vediet preco?
ja len ze moj kamos si nasiel babu co bola dost chuda proste patrila k tym ako ja volam latam a on ho mal kedze bol sportovec o trochu viac vacsiho a hrubsieho a zdoveril sa mi ze sa boji prveho sexu s nou ci sa ona nezlakne a odmietne ho a bude ju to boliet. Lenze chalanisko mal to stastie ze natrafil na taku ktora bola donho vasnivo zalubena a pekne to medzi nimi iskrilo a vedel ju vzrusit takze nakoniec toho coho sa bal sa neudialo a pekne si to uzili bez nasledkov lebo ona bola tak nadrzana pri nom ze dobre zvhla a sup ho tam. Je aj toto tvoj pripad?

Mucha

Xio- mozno neuveris ale ja by som nechcela chlapa ktory ma viac ako 10 cm. Sice sa budem musiet zmierit s tym ze bude asi vacsi..

xio

nehnevajte sa ale hladat si chlapa podla velkosti pipika je trosku chore nemyslite. A kde ste nabrali ze zeny tuzia po 25cm vtakovi? To kde chcete narvat taku velkost do akej baby? Normalne staci ze ma dlzku 15cm

xixi.

tiariska:
Mesačný princ je chudobný, rozvedený, stále negatívne naladený, býva s mamou a zarába 200 eur, tuším má aj nejaké zdravotné postihnutie... ten nie je pre teba :)))

tiariska

normalny- na rande pojdem vtedy, ked budem vediet o potencionalnom „uchadzacovi“ aspon zakladne a pre mna nevyhnutne informacie. Dost som sa uz nastracala casu a nemienim randit s nejakym tlkom, ktory nema ani centa, nedokoncene alebo zakladne vzdelanie, ktory ma „tulenie ruky“ a 12-13 cm fifika. Vsak je to len zbytocna strata casu, nemyslis?