Ahojte.
Som milý, sympatický 23 ročný chalan a hľadám priateľku, najlepšie pannu, ktorá čaká na svojho pravého. Ak sa taká ešte v tomto skazenom svete nájde, tak sa ozvi, lebo dnes už takú neskazenú nájsť je nadľudský výkon a sám už nechcem byť. :)
Hľadám priateľku
Je to hriech, keď sa hádajú ľudia na fóre, resp. Na intrnete?
A ešte jedna vec... Keď nevieš o mne, ako to v skutočnosti je, tak si nedomýšľaj a nenazývaj ma neschopným psychicky narušeným kktom.
Vieš čo, buď radšej ticho ty pán tvorstva, kým som ešte kľudný, tak sa tu nevystatuj!!
Ďalší kk, ktorý vlastnú neschopnosť, alebo možno vážnu psychickú vadu maskuje panictvom a skazenosťou tohto Sveta. Už len tento neskúsený ťuťmák je to pravé čo má ženú trafiť. Absolútne nerozumie ženám.
No som panic. Ale ako pociťujem teraz, tak som spravil chybu a mal som prijať tie sexuálne ponuky od báb čo som mal, lebo už asi žiadna taká neexistuje a je im to jedno s kým o to prídu. Teraz si už môžem hlavu byť o stenu, keď je takáto doba a nikto si to neváži :(
co takto sa ist poobzerat do kostola?
Preco pannu? Ty si tiez panic? Nie kazda, ktora uz neni panna je skazena, podla mna to aj v inych veciach spociva ,,byt skazeny,, ako v tom ci si uz mal sex, alebo nie..