Vichy Normaderm

bubbbba

ahojte no ja som si kupila vcera normaderm tasticku-cize pletova voda a hydr.krem a musim povedat ze uz po prvom pouziti sa mi menej masti tvar a pory su uplne stiahnute...odporucam :)

amanddda

pls ake mate nazory na la roche possay effaclar na akne a stopy po akne....pls ma to ucinok aj na problematikcu plet??

kukikuk

Rataj s tym, ze si na tento krem nebudes moct naniest make-up. Dost vysusuje a vysusi vsetku vlhkost z make-upu skor, nez ho stihnes rozotriet. Ked som mala mastnejsiu plet,pouzivala som ho, ale ziaden zazrak sa po nom nestal. Vyskusala som vseliake kremy, najme drahsie z lekarne, ale nebolo to ono. Paradoxne, najlepsie mi robili tie lacnejsie, obycajnejsie. Teraz pouzivam kremy DERMACOL a su asi najlepsie, s akymi som sa stretla.

sun0808

ja mam s normaderm dobru skusenost,ale ako vidim,je to individualne.
podobne normaderm je la roche possay-effaclar.je tak nepatrne lacnejsia.

tinnka

ja použivam krem od pondelka a dnes končim.. mam z neho po celej tvari taku krupicu či čo.. zbytočne 20eur...

ellika

osobne si myslim tiez ze pomaha..mala som po nom krajsiu plet..prestal som ho ale pouzivat a mam zas problemy tak si ho chcem znova kupit a aj cistiacu vodu...mna by to ani osobne nenapadlo ho pouzivat ale mne ho odporucila kozna lekarka..a isto jej neslo o reklamu ale plet lebo je to znama..

katkazv

Ja som si raz kúpila Normaderm a už nikdy viac. Nemám citlivú pleť, ale tento krém mi narobil starosti. Najprv som mala po tvári červené fľaky a potom som sa vyhádzala tak, že som sa toho mesiac zbavovala.