Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechápem čo je to so mnou

Príspevok v téme: Nechápem čo je to so mnou
Raadoo

Pracujem v jednej vacsej obchodnej firme už tomu budu dva roky. Pred par mesiacmi k nam nastupila nova babenka. Pekna celkom. Zo zaciatku sa mi zdala strasne namyslena a dolezita ale po case som zistil ze je celkom fajn. Problem je ten ze neviem ale pri nej sa citim tak zvlastne. Ako nieco by ma na nej provokovalo. Nie nemyslite si ze je to jej postavou, postavu ma beznu ani tucna, ani moc chudu, ani sexi.
Ja neviem to popisat ale pri nej sa citim taky zlostny, mam chut jej robit zle, zbit ju, stvat, niecim ma proste provokuje, tym svojim nezaujatym postojom, spravanim ja neviem. Proste akoby nevedela dat svoje pocity najavo co preziva alebo co. Tvari sa tak nezaujato, tak neutralne a to ako by ma na nej stvalo ze si ma nevsima alebo co.preco prave ona. Ako od nesarmantnych zien zaujem ani nejak necakam, od tych peknych hej ale ona je ta ze nezapada do prvej kategorie vobec a ani do tej druhej celkom nie, no postavou urcite nie :-D Ako som zvyknuty na pozornost inych zien, uz moja mamca ma k tomu takto viedla ze som peknucky, stale ma vychvalovala pred svojimi kolegynami, nechcem sa chvalit ale ona to robila, ze som skvely sportovec, hram hokej s tym suhlasim lebo snazim sa nim byt,,mam kopu kamaratiek ktore ma obdivuju. No a pri tejto Ide do mna zlost, ale zaroven som rad ked je v mojej blizkosti a ked jej niet ze ma volno alebo ma dovcu ci je chora a jej proste niet v robote tak mi chyba ze nemam koho provokovat a zlostit. Ked je v praci mam na nu nervy ak nieje je mi za nou smutno. Ked sa objavi a pride v duchu sa strasne tesim tomu. Co je to so mnou?
Ako nieje moj typ baby, nieje nic moc postavou, tvar ma peknu a ten usmev ale nic viac.
Nikomu som sa s tymi pocitmi nezveril ani kamaratom, nikomu lebo by si so mna zacali utahovat a vsetko by jej mozno vykecali tak prosim o vas nazor. Ako chapete moje pocity lebo ja sam sa v sebe nevyznam. Ak chcete vediet aky je moj vztah k nej ako ku kolegyni tak bezny ako k inym kolegyniam, obcas pokecame ale pri nej sa citim tak zvlastne, tak zlostne a povznesene zaroven. A co som si v poslednej dobe na sebe vsimol, je ze vadi mi ked su v jej blizkosti ini muzi. Preco?
Dik moc

kafe

duzďo to povedal tak tvrdo, ale ja s ním súhlasím.
Kočku nevieš zaškatuľkovať, neni ani vyslovene pekná, ani škaredá. Má v sebe NIEČO čo ťa priťahuje (hrdosť? je si vedomá svojich kvalít ktoré asi neni na prvý pohľad vidieť?), preto ťa sere jej nezaujatý postoj a že nadáva najavo, že si pekný chlap. Keby bola špata, nevadilo by ti to. Keby bola pekná a povrchná, všimla by si ťa aj ako muža a mala by o teba záujem, tak ako tie húfy slepičiek ktoré si doteraz stretol. Lenže táto kočka asi vie čo hľadá a z iba pekného chlapa sa neposere. Preto ťa to tak strašne štve, nie si na to zvyknutý - na nezáujem od zaujímavej (síce nie moc peknej) ženy. Ty si jej ukradnutý. A zrazu si ty úplne malé, neschopné chúďatko, ktoré nemá ako, čím túto babu dostať. Nevieš čo iné okrem peknej postavy a ksichut babenke ponúknuť, aby konečne dala najavo svoj záujem o teba. A zúriš. To čo stačilo húfu iných baáb zrazu tejto nestačí.
To, že ti vadia muži v jej blízkosti - žiarliš. Chceš ju. Zaujíma ťa, aj keď sa ti až tak veľmi nepáči.

Samuellll

PRAZDNY KLAS dohora strci!
A ona to asi vidi preto ta ignoruje co teba stve lebo si zvyknuty zit v obdive okolia

Lulu2011

my chapeme, len ty nie zjavne :D moireal to uzavrel/a dobre, asi tak nejak to je, tak sa nad sebou zamysli, existuje aj take nieco ako charizma, ona ju mozno ma a ty mozno nie

Moireal

Komu niet rady, tomu niet pomoci. :D Neboj, neboj, raz ta to prejde. Teraz mas ego v mrakodrapovej vyske a si nasraty ze taka "spata" nieje z teba hotova. Stava sa. Lebo nieje vsetko o vzhlade. Mozes byt pekny, ale co ak si pre nu nudny a nezaujimavy? Inak, chlapi, co si myslia aki su krasni, su des. To je este horsie, nez ked si to prehnane myslia zenske...
A stve ta to preto, lebo potrebujes mat zjavne nad vsetkym kontrolu. Ale to zial v zivote nefunguje. Este sa budes divit, nad cim vsetkym v zivote nebudes mat kontrolu. Castokrat sme to aj my samy. Lebo ak chces nieco zmenit, ci ovladat v sebe, ide to velmi tazko, je to asi ta najtazsia vec na svete. Rozculovanim si moc nepomozes, len tolko. :)

Raadoo

Kriste ja som chcel vediet preco mam pri nej take pocity a nie ze som alfa samec a hra nejake hry s nou. Tu nejde tak o nu ako o moje pocity z nej. Preco take stavy mavam ?
Nepiste mi tu pic*viny ze som sa zamiloval, nieje moj typ velmi. Poznam aj krajsie od nej z ktorych si mozem vyberat. Ide o to ze pri nich to necitim. Viete citim sa ako blbec z nejakeho amer. sladaka. Neznasam nejaku babu ale zaroven sa pri nej citim dobre. Chapete o co tu ide?

tvoje svedomie

no chlapce priznaj si to, zamiloval si sa. Tvoje srdce a dusa ti to hovori ale tvoj rozum ti vravi nieco ine.
mas velke ego a sam o sebe si myslis ze si pre zeny neodolatelny, ona to ignoruje aj ked ta mozno povazuje za toho neodolatelneho ale tym ze nevies nacom u nej si tym mas nanu zlost. Je asi ina ako ostatne a to ta na nej pritahuje. Ze je ina. Chces ju blizsie zpoznat ale mas to tazke kamarat. Toto bude pre teba tvrdy oriesok ktory mozno aj stoji zato aby si ho rozluskol. Mozno ma viac rozumu ako tie pred nou. A to ta na nej rajcuje.
ale s tym egom ktore u teba mamka tolke roky pestovala sa trosku krot. Niekedy je to viac na skodu ako na uzitok. Ty sa mozno povazujes za toho povestneho kohuta na hnojisku tzv. alfa samca ale tato sliepocka z pomedzi inych slepic to az tak ocenit nemusi.