Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa tam dostať?

ANGEL-DEMON

ako minule dávali ze jeden podvodník sa vydával za amerického vojaka ktorí bojuje v Afganistane, namotal a okradol zeny...sprosté...
mne raz prisla na FB správa od takého "vojaka" hned to hádzem do spamu a blokujem... a takéto tupane na svoju debilitu doplácajú...nepomôžu ani upozornenia v správach, mediach,..nič...
ako sa hovorí "Aj pád na hubu je krok v pred.."

celebrita facebooková

Moja zlatá, nečakaj ty od cudzieho človeka, ktorý ti pekné úsmevy dáva a falošné lichôtky, že ti chce dobre. Ty si ešte nikdy nezažila, že by ťa sklamal, podrazil, zneužil a odkopol niekto blízky, od koho by si to ozaj nečakala a kedˇ už z teba žiadne výhody nemá, potom sa vyparí a zrazu si preňho vzduch?
No a kedˇ sa ti to už stalo aj pri tých, s ktorými sa denne stretávaš a ktorých dobre poznáš a ktorých si ešte donedávna nazývala kamošmi/kamoškami, a nie raz, tak potom o to skôr sa ti to stane pri cudzích. Dnes je zlá doba, dnes musíš byť ostražitá a nie slepo dôverčivá, lebo slepá dôvera a naivita sa veľmi kruto trestá. Obzvlášť slepá dôvera voči cudzím ľuďom.
Dnes už ti ani pekný a milý úsmev zadarmo nikto nedaruje. Ľudia na ulici budú na teba zazerať, ako by si im z večere ujedla... no a tá jedna jediná zlatá pani, ktorá sa na teba tak milo usmiala a ktorá sa ti tak pekne prihovorila, bude zaručene nejaká špina hnusná poisťovacia agentka, ktorá ťa chce len o prachy ošklbať. Bude sa ti na ulici tváriť, že robí len anketu a prieskum a potom ti bude vyvolávať a finančné produkty ponúkať, alebo Herbalife, alebo Zepter, alebo ťa do sekty zláka, alebo... domysli si. Lebo len dovtedy sa budú cudzí ľudia na teba na ulici pekne usmievať a milo sa ti prihovárať, kým ešte živia v sebe nádej, že sa im dáš o peniaze okradnúť.
Mať tak 14 ročnú dcéru, ktorá mi zapiští, že chce ísť do Ameriky lietadlom, lebo ju tam čaká zázračný princ na bielom koni, zaručene ten pravý, tak by odo mňa taký preplesk dostala, že by si zapamätala veru, ako treba k takým podvodníkom pristupovať :) Ale aspoň by jej to zachránilo život, alebo aspoň posledné zvyšky zdravého rozumu. Alebo sa nebodaj chystáš do Arábie? Konvertovať na Islam? Páčia sa ti čierni? Nauč sa po nemecky, odsťahuj sa do Viedne, aj tam ich máš celú kopu. A predsa budeš blízko Slovenska, keby niečo...

dalsi

Naivne je chodit cez pol planety zistovat, ci je to ten pravy. Ak by bol, asi by nebol na druhom konci sveta, ale s tebou.

Este si viem predstavit, ze je to "ten pravy", co hlada biele masko, mlade zienky a ked tam dojdes, zoberie ti pas a o chvilku slapes chodnik. Na to by mohol byt kludne ten pravy...

zita 05

Najprv si poriadne rozmysli, či to stojí za tých 600e. Ak áno, o čom veľmi pochybujem, /lebo keby to za niečo stálo, tak to nemusíš chodiť zisťovať/ potom šup na brigádu a makáááť, makáááť...

exwhyz

Zájdi do banky a vybav si pôžičku:-) Len si daj pozor, aby ťa niekto akože z poza veľkej mláky nepripravil o prachy. Akože veľká láska a potom už len čaká, kedy mu ženy naposielajú peniaze, lebo ho začnú ľutovať. Mám taký ciťák, že to sa deje aj v tvojom prípade.
Ja som tak raz ratoval jedného (akože chudáka z Anglicka) pre jednu pani, ktorý sa ocitol v Afrike. Čo ten človek si dokázal navymýšľať, tak to bolo unbelievable:-) Na začiatku som ho aj ja trochu ľutoval, ale ku koncu sa mi už len nožíky v kešeni otvárali:-)))

ANGEL-DEMON

a teraz ako čo chceš od nás? otázka znie "ako sa tam dostať"
akoze kam? na letisko, do toho mesta, na ten ostrov alebo kde do riti?!