Zrasty po operácií

Anet3

Dakujem za podporu. Ano už sme s gynekologom riesili aj chlamydie, zobral mi krv, robil stery, onkomarkery, robil sono, nasiel na vajecniku miom, ale ten nemôže robiť tieto problémy. Budem hľadať príčinu dalej.

Biela Kobra

Ešte mi napadlo - neprekonala si niekedy chlamydiovu infekciu? Je jedno, či pľúcnu či gynekologickú formu, aj keď gynekologická poukazuje na podobné problémy viac. Si meteosenzitívna? Stupňujú sa problémy v súvislosti so zmenami počasia? Popozeraj si po internete niečo o skrytej forme chlamydiózy. Diagnostika je tam ale prakticky nemožná a liečenie ošemetné. Je to navyše len jedna z možností, ale človek proste potrebuje vedieť, proti čomu sa má postaviť. Možno dopadneš ako ja - liečiť sa to nedá, operovať sa to nedá, ale dá sa to zlepšiť - a keď sú tie zlé obdobia, proste sa dá tešiť, že po čase bude zasa lepšie.

Anet3

Ďakujem, za prispevok. Presne to ma čaká ,"otvoriť a pozrieť". Gynekológ tvrdí ze to môžu byť rôzne okolnosti ako cievy, žily alebo zrasty. Nikto presne nevie určiť príčinu. Som si vedomá ze to môžu byt aj iné problemy, uz som bola aj u neurologa a ortopeda, robili mi rongeny aj mr chrbtice, ale nic. Stále hladam príčinu mojich problemov, u lekarov sa uz citim ako magor, málokto vie o com rozpravam. Mam obdobia keď je mi úplne výborne a obdobia keď mam bolestí a je mi zle. Som zamestnaná, dosť cvičím, takže sa tiez snazim to rozchodit v ramci moznosti. Este raz ďakujem za príspevok aj radu.

Biela Kobra

A este nieco. Si idealna obet kadejakych predajcov zazracnych medicinskych pripravkov, od aloe vera cez kapucinku po wobenzym. Nevravim, ze nieco z toho by ti nemohlo pomoct, ale bez stanovenia naozajstnej diagnozy to nema zmysel.. Je to len tahanie penazi zo zufaleho cloveka. Ja som bola uz v takom stave, ze by som zjedla aj slepacie hovno, keby mi to polepsilo, ale dnes viem, ze by mi take bezhlave riesenia len viac ublizili. Nerob na sebe pokusy.

Biela Kobra

Ja som mala velke problemy - palive a pulzujuce bolesti v malej panve a spodnej casti brucha, vystrelujuce casto do krizov. Tiez ma bolel casto zaludok, bola som plynnata a schudla som. Uz som bola trvale na liekoch proti zapalo a od bolesti, ktore vsak malokedy zabrali. Liecila som sa roky u gynekologov, nakoniec, po vsetkych tych vysetreniach, ktore robili tebe, ked som uz nemohla ani chodit, urobili mi laparoskopicke vysetrenie = "otvorme ju a pozrime sa". Naslo sa masivne mnozstvo zrastov na hrubom creve, brusnej stene, zenskych organoch, zrejme po zapaloch. Vsetko to rozoperovali a prepustili ma s tym, ze ked sa to zahoji, uz bude dobre. Nebolo. Problemy zostali a gradovali. Znova vsetky vysetrenia u drahych odbornikov, planovana dalsia operacia, kila dalsich liekov, kym som raz z celkom inych pricin nenavstivila ortopeda a medzi recou som spomenula tieto problemy. Nasledovali vysetrenia, ktore viedli k diagnoze obojstranna koxartroza, chronicky zapal uponov v malej panve a Tarlovove cysty a vyhreznute platnicky v driekovej chrbtici. Takze sa liecim u ortopeda a neurologa, je mi striedavo lepsie, striedavo horsie, ale uz to ani zdaleka nie je take zle ako pred rokom. Problemy s travenim, chudnutie, zaludok a podrazeny zlcnik mi sposobuju prave tie lieky, takze ich obmedzujem, radsej sa snazim bolesti rozchodit alebo sa venovat niecomu a tabletku ci cipok si dam len vecer, aby som sa ako tak vyspala, plus lieky proti zapalom a na obnovu chrupavky zajedam pankreolanom. Tym chcem povedat, aby si sa nespoliehala na zrasty. Tvoje problemy mozu byt celkom inde a kym sa nezisti, co to je, iba si nicis organizmus nezmyselnou liecbou niecoho, co ti v skutocnosti mozno nie je. Kazda dalsia operacia moze totiz sposobit dalsie zrasty. Nevzdavaj sa a otravuj lekarov, studuj po internete sama, lebo malokedy narazis na takeho, co je ochotny vyhliadnut z vyjazdenych kolaji. A na jazvu si kup gel Cicatridina, posobi hlbkovo a lieci aj stare jazvy.

Anet3

Bežné potravinové alergie boli vysetrene s vysledkom negat. Uz neviem na ake vyšetrenie by som mala ist, ale dost ma to uz obtazuje

Kýčera

Anet, prečo si myslíš, že my s tým skúsenosti nemáme? Aj ja mám zrasty a žiadne z Tebou popísaných symtómov som nemala. U Teba sa môže jednať okrem už spomenutej dg. aj o potravinové alergie,...

Kýčera

Pripájam sa k názoru kolegyne. Zrasty s Tvojím nechutenstvom, hnačkami, zápchami,... nemajú nič spoločné. Môže sa jednať o syndróm dráždivého čreva,...

sob rudolf

Nespoliehala by som sa len na "zrastovú teóriu" ale hľadala ďalej. Na druhej strane, zrasty možno na 100% diagnostikovať a liečiť zase len operačne.