Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Súrne- ubytovanie v BA

inzerčo

Našla som takýto inzerát:
Prenajmem pekný trojizbový byt na Rovnianskej ulici v Bratislave-Petržalke, blízko centra Bratislavy, dobré spoje. Nájomné dohodou. Mobil 0907 880 047-len sms. Našla som ho v Katolíckych novinách.

Bubliii

Ahoj, musíš si ujasniť hlavne, čo presne chceš. Skadiaľ si? Ak si z okolia (BA, TT, Senec, prípadne aj NR), tak sa ti dá ešte počkať do II.kola a nejaký ten mesiac dochádzať (aj menej, keďže škola začína koncom septembra a vtedy je aj to druhé kolo na intráky). Ak chceš bývať hneď teraz, tak máš v podstate 3 možnosti - buď niekde u známych, alebo ubytovňa (ak tam človek býva dlhodobo, dávajú lepšie ceny, ale ten komfort neni nič moc), alebo privát. Ubytovňu viem odporučiť. Čo sa týka privátu, otvor si realitné portály (Megareality, Byt.sk, byty.sk, bazos, bazar) a hľadaj inzeraty. Zvoľ si max. sumu, čo chceš platiť, typ bytu (ak chceš byť sama - garsonka; ak ti nevadia cudzi ludia, tak môže byť aj nejaký 3i), a pekne pozeraj inzeráty s mapou BA pred sebou. Ak sa ti niečo pozdáva, zavolaj tam a popýtaj a, či je ešte voľný a ak hej, dohodni si obhliadku. Ak sa ti byt bude páčiť, podpíšete zmluvu a je to.. Ale toľko ti viem povedať, že FF UK je na Šafárikovom námestí, a to je v centre mesta, takže ak chceš byť blízko školy, tak si priprav dosť veľa peňazí... Skôr ti odporúčam pozrieť Petržalku - je to blízko, chodí tam MHD, aj električky po novom, a bytov kopec.. prípadne aj Ružinov je dosť blízko, ale ceny sú tam myslím vyššie ako v Petržke. Takže aby som to zhrnula: musíš vedieť, ako chceš bývať (kde, či sama alebo nie), alebo sa ti lepšie oplatí dochádzať a hlavne koľko si môžeš dovoliť minúť mesačne na nájom, keďže okrem neho budeš aj mrte iných výdavkov (jedlo, MHD, cestovanie domov, výdavky ohľadom školy atď atď...)