Dobrý večer. Ja mám taký problém, asi pred týždňom sa mi urobil na pere a pod ňou opar. Čítal som na internete, že pomáha potieranie cesnakom, tak som si ho potieral. Po asi 3-4 dňoch sa mi na opare urobil strup a večer pri čistení zubov som si ho nechtiac odlúpil a pod ním mi ostal taký červený fľak ako keby popálená koža. Prosím vás čo si na to mám dať aby mi to zmizlo? Nerád by som chodil celý život s červeným fľakom na tvári. Mám doma toto : sk.oriflame.com a sk.oriflame.com mohol by som si to potierať s týmto alebo mi to len zhorší? Ďakujem za radu.
fľak po herpese
Môžeš sa s tym natierať kolko len chces a aj na chleba si ho mozes natriet a tak zjest ;) uz som ti pisala precitaj si na nete nieco o kokosovom oleji ja tontu nemienim rozpisovať
a ešte by som sa chcel opýtať ako ten kokosový olej používať? koľko krát denne si ho natierať?
ďakujem, ide si objednať a uvidím čo to urobí :)
Ano
Môže byť tento? telove-oleje.heureka.sk
A este nieco tie dve su uplne na nieco ine ale nie na herpes! Ved si to prestuduj
Precitaj si ucinky kokosoveho oleja a uvidis co vsetko dokaze skoc do najblizsieho obchodu a kup si ho pol kg nestoji ani 3e a no mozes aj pekne papat a tym posilnovat imunitu nielen sa natierat
Nemam kokosový olej...nemôžem to potierať tou masťou čo som tam na ňu dal link alebo framykoinom?
Ono to tam potrva pokial zmizne skus natierat kokosovým olejom
Lenže to vyzerá ako popálenina a nemám taký pocit žeby mi to malo zmiznúť možno mi to len vybledne...