tyzden som papkala marhulky a schudla som 5kg...kdo chce schudnut tak odporucam...
MARHULE
vies co stale tu citam o babenkach, ktore si kafraju metabolizmus takymito zasahmi... tak len tak dalej... ono sa to prejavi... mozno nie do tyzdna... ale raz urcite... diety su na pip.. treba si vytvorit zivotny sposob.... 5-6 malych porcii jedla denne v 3-4 hod. intervaloch... so vsetkymi zlozkami nie len s ovocim... pre budovanie svalov je potrebne aj masko... dalej min 2 litre tekutin denne, a pohyb....
fiha, z toho musela byt poriadna behavica
vies co nemusis to citat ...
a mozete to drzat aj tak ze rano budete jest marhule a na obed si dajte normal jedlo len nie tucne a vyprazane a na veceru zas marhule...ja som schudla a teraz som velmi spokojna so svojou postavou...je to nejrychlejsi sposob ako schudnut NA LETO :)
akoze nenabrala? to si mala 60, jedla si marhule, schudla na 55 a teraz si si dala dalsiu seriu? he he he nic... ja uz sa nevyjadrujem.... uz som povedala, ze jednostranne zamerane diety su o nicom... a bez pohybu je to este horsie....
no ja som to drzala aj predtim a VOOOOObec som to nenabrala spet...kebyze ano tak to neodporucam ....:)
no tak to je strasne malo na to aby sa ukazal efekt... trvalost tohto ubytku.... tak po mesiaci sa ozvi, ci ti to vydrzalo.. skor ne !!!!!
ubehli 4 dni od marhulovej dietky..aj kamoskam to fungovalo a rychlo schudli.
heh... a kolko ubehlo od toho "marhuloveho tyzdna"?
kto chce nech to skusi ale 1 a 2 den su najhorsie potom sa to da...