Hľadám v okolí Bratislavy buď hotel alebo penzión. Musí spĺňať tieto podmienky:
-výťah alebo aspoň ubytovanie na prízemí-viac izieb+miestnosť na sedenie na program účasníkov(cca30ľudí), tiež na prízemí, keď nie je výťah
-jedlo zabezpečené v zariadení(raňajky, obed, večera)
-spomínaná miestnosť so stoličkami(cca30ľudí)
-cena za noc(lacno alebo primerane)
-miestnosť pre deti
Ďakujem za každý nápad
dáte mi nejaký návrh na ubytovanie pre cca30 ľudí na seminár?
A môže to byť aj nejaké ubytovanie...nemusí to byť hotel...a ako som sa v tom linku dočítala, pri väčšom počte osôb dávajú zľavu...takže ak to bude so zľavou, za dobrú cenu... Môže byť :)
Pištek-ďakujem ti za info ale chceme byť v okolí Bratislavy, čiže napr. Modra a tak... :) inak ďakujem za ochotu...
Ahoj. Tak na Bratislavu je to naozaj malo (80eur za 2xranajky, 2xobed, 2xvecera a 2x ubytovanie, noclah. Aj ostatne poziadavky, ktore mas).
Skus tuto ubytovnu. Su tam vytahy, na izbach socialne, je to celkom slusne. Myslim, ze uctuju na 1xnoclah 26eur aj s ranajkami. Mas to ale v centre, dobre spoje, zastavky trolejbusov, elektriciek. Maju parkovisko. Vsak si tam zavolaj a informuj sa. Mozno ked vas je viac, dohodnete si lepsiu sumu, alebo aspon tie obedy, vecere. Blizko je Central, aj tam sa da najest. Pripadne inde.
Tu mas link: www.ubytovanienaslovensku.eu
Deti budú mať svoje opatrovateľky, takže o nich je postarané :).
Ako si to teda myslela? :)
Rozumiem, ale Ty nechápeš!
...nemáme peniaze? Prećítaj si celú diskusiu zistíš že chcem na jedného človeka za dva dni minúť max 80 eur....(2x raňajky, 2x obed, 2x večeru, 2 noci spanie)
Nerozumieš že musíme mať nejaké ubytovanie a miestnosť?
Nemáš peniaze, nemáš čas... začni teda zháňať tie stany. S jedným Ti poslúžim, ale ak zaplatíš cestovné, neostane Ti na Ovečkin večerný program.
Ozi, všimla si si, kam si napísala svoj "inzerát"?
Ale ja nemám na to tri roky :)