Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ziadny orgazmus, ako prekvapit priatela

Príspevok v téme: ziadny orgazmus, ako prekvapit priatela
klaudiaNemethy

ahojte priatelia. prvy krat pisem na nejake forum, a takou vaznejsou prosbou o radu. mam 22 rokov, aj priatel. spolu sme od 19, tak uz to boli tri roky. pohlavny styk sme zacali mavat az po roku. vsetko je v nasom vztahu super, az na ten sex. teda aj ten je super, no mam problem asi ako vacsina zien, ze neviem dosiahnut orgazmus. pocas prvych stykov som s tym nemala problem, no po par mesiacoch to zacalo. priatel je velmi smutny, a mne sa paci sex aj ked uspokojena nie som, milujem ho tak velmi ze mi staci ze je uspokojeny on... no on to nemoze nechat tak, snazi sa, skusame nove polohy, geliky atd, no vzdy nase skusanie dopadne neuspesne. posledne tyzdne sa neviem vzrusit vobec, som velmi sucha, a pri sexe ma to boli.
velmi ho milujem a chcem to napravit, aby sme si to vedeli uzit obaja. vela krat sme skusali vselijake polohy, geliky, kondomy (neberiemHAK), viac krat som ho pockala v spodnom pradielku doma, dala mu masaz, atd atd. no chcela by som vymysliet este nieco, co rozpali nas oboch, prosim ak nieco viete, mate skusenosti, poradte :)
dakujem velmi pekne !!! :))))

Joleen

Môžete vyskúšať rastlinné prípravky obsahujúce ginko biloba, vitamínové doplnky a minerály alebo homeopatickè pripravky pre teba