Ahojte. Stala sa mi taka vec, ze v priebehu 4 mesiacov som pribrala 15kg a myslim ze je to odvtedy,co beriem tabletky od psychiatra.Najhorsie je pre mna to, ze sa mi doma smeju, hlavne mama a sestra,stale mi vycitaju,ze aka som strasne tucna, dokonca mi zakazuju jest. Snazim sa schudnut, ale ide to velmi pomaly. Ten pristup rodiny ma depta,neviem co mam robit,hoci viem ze kym neschudnem budem musiet znasat ich poznamky.
smeju sa mi
maajka kasli na ne.je to sice blbe ze vlastna rodina sa takto sprava,ale mozu ti byt ukradnute,aj keby si povedzme nechcela zhodit ved aj baculky su pekne tak ony ti vies co mozu je to len tvoja vec.Ja som tiez po jednych liekoch strasne pribrala a moja mama tiez ma na mna blbe poznamyk,ale ja ju len odpalkujem nech sa nestara a drzim palce v chudnuti mne to tiez ide strasne pomalicky
Majka, snaz sa ostat nad vecou...:-( Je to smutne, taky pristup by som zrovna od rodiny necakala...Na cloveku je dolezite absolutne nieco ine ako je dokonala postava. Ver mi, uzila som si nieco podobne, trapila som sa, schudla 10 kg a z toho mam 8 spat, cize to nebolo dobre na nic :-(
Vela sil do dalsich dni, skus voci takemu pristupu namietat s tym, ze ta zranuje. A ked sa budes snazit chudnut, opatrne! Nechudni kvoli nim, kvoli hlupym poznamkam...Kazdy je jedinecny, aj ty:-))) Nezalezi na tom ci ma 50, 70 alebo 110 kg:-)))
preboha ved im povedz nech sa spravaju normalne..rodina sa vysmieva. to je neskutocne