Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Holit ci neholit???

dodka

skus voskove pasiky veet - ja som ich pouzila aj na pasik chlpkov na bruchu a uz 3 tyzdne nic :)inak to je len taka povera, ze chlpky narastu silnejsie a tmavsie, tmavsie su preto, lebo nie su vyblednute od slnka, takze sa nebojte. ved nejde o zivot.

endžela

Co sa nedate depilovat voskom..chlpky nerastu asi 2-3 tyzdne a aj ked narastu tak si ich uplne bezbolestne vytrhnete pinzetou,ako to robim ja..alebo na dalsie voskovanie...je to najlepsi spôsob aky existuje a na rukach je to super.fakt.=)

arnio

holit vsetko ,co vidno,ja si holim aj ruky,a to ani nenosim take tie tricka bez rukavov.Dievcata kde na to chodite ,ze epilatorom to boli?to je uzasny vynalez ,ktory setri cas.

lilinka

Ak su tie chlpky naozaj viditelne a cierne (nie blond), tak asi holit, aj ked si myslim ze odrastanie v tychto partiach je ovela neprijemnejsie a budes "pichat".

ewkaaa

100% holit!!! som za holenie všetkými desiatimi... uplne mi prekaža ten pohlad ked sa pozrem na moju kamaratku a nohy hladke opalene a kuknem na stehno a fuj!
cierne tmave chlpky.... mno myslim ze estetika uz ma v tejto dome velmi velke miesto!

lorinka

ak je to viditelne tak nie je co riesit, ja som si odstranila epilacnym strojcekom....sice bolest ale vydrzi to dlhsie ...