Kupila som si minisuknu.Nohy si holim ale iba po kolena,maju sa aj stehna hore od kolien holit???Mama vravi,ze nie....A vy???Je to dost viditelne...Prosim pomoc
Holit ci neholit???
skus voskove pasiky veet - ja som ich pouzila aj na pasik chlpkov na bruchu a uz 3 tyzdne nic :)inak to je len taka povera, ze chlpky narastu silnejsie a tmavsie, tmavsie su preto, lebo nie su vyblednute od slnka, takze sa nebojte. ved nejde o zivot.
Ale ked sa to zacne holit uz to bude len horsie a horsie.Neda sa to prefarbit alebo co?
holit vsetko ,co vidno,ja si holim aj ruky,a to ani nenosim take tie tricka bez rukavov.Dievcata kde na to chodite ,ze epilatorom to boli?to je uzasny vynalez ,ktory setri cas.
100% holit!!! som za holenie všetkými desiatimi... uplne mi prekaža ten pohlad ked sa pozrem na moju kamaratku a nohy hladke opalene a kuknem na stehno a fuj!
cierne tmave chlpky.... mno myslim ze estetika uz ma v tejto dome velmi velke miesto!
ak je to viditelne tak nie je co riesit, ja som si odstranila epilacnym strojcekom....sice bolest ale vydrzi to dlhsie ...