MÁM VZŤAH, ALE VYMÝŠĽAM.....

Príspevok v téme: MÁM VZŤAH, ALE VYMÝŠĽAM.....
mandydx

Mám problém.... Mám 24r a niekoľko ročný vzťah. Sme spolu celkom šťastní. Samozrejme sú tam občas malé rozpory ako v každom vzťahu, ale v podstate tam nie je nič vážneho, čo by ma malo primäť k tomu, čo robím.
Situácia je totiž taká, že okrem môjho priateľa som spala len s jedným ďalším chalanom. Môj priateľ nemal okrem mňa nikoho.
Teraz som spoznala jedného chalana, s ktorým mi je fajn. Boli sme spolu párkrát vonku a vymenili si pár bozkov... Neviem, prečo to robím, keď mám vzťah... Mám pocit, že mám skúsenosť len s dvoma mužmi a že keď som sa v mladom veku pripútala k niekomu, s kým som doteraz, že to nemusí výjsť a tak skúšam....
Potrebujem váš názor, čo mám robiť... Môjho priateľa mám rada, i keď teraz na ňom vidím mnoho chýb... ale to môže byť len situáciou....

agina

Mandy to musis vediet ty, co citis. Ci milujes svojho staleho priatela, alebo toho noveho.Tu nie je co riesit.Rozhodnut sa musis len a len ty sama.

Daniela191

Mandyx, ja som sa rozišla po 5 ročnom vzťahu pred 3 rokmi. A teraz mám priateľa s ktorým budem 3 roky a čakáme bábätko, takže je to individuálne. Ešte si mladá, a keď necítiš lásku k tvojmu partnerovi tak to treba riešiť. Aj rozchodom..

arwi

mandy, dobre si to zvaž..lebo všetko nove laka, to je samozrejme. Ja som prisla o 5,5 ročny vzťah pre svoju hlupost. Tiez som vymyslala ako ty..spoznala som niekoho ineho a tiez som sa mu nepriznala ze som zadana..nejdem to rozvijat, ale skončila som uplne sama a ublizila som dvom moc fajn chlapom. Tak si to dobre rozmysli, či ti to stoji za to

mandydx

Asi je to naozaj o tom, že moje city k môjmu priateľovi ochladli... Mám ho rada, to je jasné, ale už to zďaleka nie je tá istá láska ako na začiatku... Jasné, že pár rokov je dlhá doba nemôžem čakať, že to bude stále také intenzívne ako na začiatku...
Bojím sa s ním rozísť... On určite nemá ani šajnu o tom, že mám nejaké pochybnosti... Musím sa s ním porozprávať, ale bojím sa, že to skončí tak, že povie, že vymýšľam a že všetko je OK. neviem, či som schopná zahodiť všetko, čo som s ním mala, lebo je v podstate veľmi dobrý a plánovali sme budúcnosť... Ale keď sa nerozhýbe ku žiadnym konkrétnym krokom, tak to všetko ostane v plánoch...

mia

Ja si dovolim k tomu tiez povedat svoj nazor.Ja si myslim ze nelubis svojho priatela,iba ho mas rada.Trocha sa bojis riskovat,ale kto neriskuje,ten stoji na jednom mieste.Ked citis,ze to neni to prave co ocakavas,chod dalej.Deti este namas,si mlada.Prave to je v tom zivote zaujimave,ze nikdy nevies dopredu co ta caka.Mozno nieco ovela krajsie,mozno sklamanie,ale o tom je zivot.Verim tomu,ze ked stretnes tu pravu lasku,prejdu ta tieto "hriesne"myslienky a budes citit,ze toto je to,co si ocakavala a najdes pokoj na dusi.Takze,vela stastia a nezabudaj ze risk je zisk!Prinajhorsom ponaucenie,ktore sa ti zide do zivota.

Daniela191

Ahoj Mandix, máš 24, mala si 2 partnerov, asi si si moc neužila. Dávaj pozor aby ťa to nechytilo, keď už budeš mať rodinu, poznám dosť takých prípadov. Musíš byť trocha egoistka a myslieť v prvom rade na seba, keď vám to momentálne neklape tak navrhni pauzu. Moja sestra mala 1 priateľa aj sa zaňho vydala a keby nemala dieťa tak sa s nim už dávno rozvedie. Nič si neužila a teraz chodí frustrovaná a nasraná na celý svet.

mandydx

Úplne protichodné rady mi tu dávate... S tým novým mi je fajn. Je to síce čerstvé a intenzívne, ale rozumieme si a máme veľa spoločného.... Neviem, čo chcem, ale momentálne si so svojim priateľom nerozumieme... Dnes mi zavolal a zistili sme, že si ani nemáme čo povedať.... To už je asi dosť zlé.... Neviem, čo mám robiť... a čo mám povedať tomu novému... nechcem ho klamať

25mata25

baby,jolka má pravdu a ešte vážte si lásku, naozaj, mandydx ak máš pocit, že tie jeho chyby ti budú vadiť aj ďalej, tak uvažuj o rozchode, ale nepodvádzaj ho, lebo sa ti to vráti...
ale ak len vymýšľaš ako si napísala v názve, tak to nerob a váž si lásku, naozaj si ju váž, lebo až keď ju stratíš zistíš čo si stratila...

jolka

Dievča zlaté ak Ťa to trápi,
že on nemal inú okrem Teba....potom
ako to berie on, vyčíta Ti to?
Ak nie myslíš že ti verí?
Ak sa k tebe správa férovo, nezrádzaj ho takto že si začínaš s iným...
vysvetli mu to.Poznám asi dva vzťahy kde muž nebol taký skúsený ako žena a klape im to,
v prvom prípade pri hádkach jej to stále vyčíta, ale pri normálnom stave, teda keď je pohoda jej sám priznáva, že mu to až tak nevadí...muži sú nevyspytateľní, vypočítaví tiež a vedia riadne vydierať, tak neklesni na ich úroveň,
držkaj sa
držím palce

mandydx

Zabaaa - presne tak nejako to cítim aj ja! Chcem byť s iným mužom a zistiť, aké to je... Naozaj myslím, že by mi to prospelo... Rovnako by som však chcela, aby aj môj priateľ skúsil iné dievča, lebo radšej nech to urobí teraz, akoby to mal urobiť, keď budeme mať rodinu a deti....
Ale také čosi sa asi nedá navrhnúť.... je mi z toho dosť nanič...

Najčítanejšie články