Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pleťová voda - liečba akné

Suzi 1212

Ahoj, vyskušaj tento Betagél na akné, ja od vtedy nemám problém www.mvcosmetics.sk , dávam si ho ráno a večer, po mesiaci som mala pleť ako bábatko, používam aj ostatné produkty od Medik8 a som veľmi spokojná.

Andy987

Pôvod môže byť kdekoľvek, závisí aj od tvojho veku napríklad. Ak to nie je pubertálne akné, určite navštív lekára, dermatológa. Mne napríklad okrem pravidelného čistenia u kozmetičky pomohlo tekuté čierne mydlo, nie to tuhé manna ale golden green a maska z morských rias HL.

bubačik

ahoj, vyskúšaj masť golden ointment , naozaj mi pomohla nie len na akné ale i na iné problémy s pleťou či pokožkou, je mastnejšia ako masťe , obsahuje výťažky z rastliny golden yacca

ewelin2828

Ahoj, ja som trpela ľahkou až stredne ťažkou formou akné (v dospelosti, už mi tiahne na 30) a pomohli mi jedine antibiotiká od kožnej, ale len počas doby brania, a potom sa to vrátilo...pred dvoma mesiacmi som začala používať krém GLYCO A a už po cca 3 týždňoch sa pleť začala zlepšovať a teraz už sa mi veľké vyrážky vôbec netvoria, sem tam niečo, ale je to oveľa lepšie ako pred tým, takže vrelo odporúčam :) Pleť je celkovo krajšia, hebšia...

Petrusana

Ja som teraz vyskusala teraz prírodnu kozmetiku AROMAMEDICA
a výrobok Čistá pleť na akné, zápaly, poranenia, vyrážky a skus výrobky kozmetiky La Chérve a Le Chaton.

alenkalienka

Ja som tiez mala problemy a vsetko to bolo zo stresu, zlej stravy a dehydratacie. Ak vsetko spravne dodrzujes a akne pretrvava, moze to byt zdravotny problem alebo extremne mastna plet. Treba si najst riadnu prirodnu znacku nejakeho kremu alebo vodicky, ziadne chemikalie z dmky