Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vernosť mužov (aj žien)

Ivka0o6

Len mne islo skor o to, ze ked niekto chce, dokaze druheho presvedcit o vsetkom. Ja som nikdy nebola taka naivka, aby som si myslela, ze sa nikdy na nikoho nepozrie a nic si nebude pozerat ani na nete. To bol len taky priklad manipulacie a ako dokaze zaboliet a takato mala loz, ked vie niekto veeelmi dobre a presvedcivo klamat :) Teraz mi kvoli tomu vadi taka vac, ktora by ma inak ani nezaujimala :)
A aj pre taketo malickosti nebudem moc verit muzom ani zenam :)

slovo

Ivka0o6> povedz mu to, vyzera to podla tvojho kratkeho popisu, ze si stastna/spokojna, chyba len par veci :) ako napr. nepozerat nahotinky ... skus mu to povedat, vyber si na to peknu chvilu a bud zensky prefikana :) v dobrom slova zmysle.
snad ti to vyjde, samozrejme sa priprav ak by povedal nie, ze co potom ... viem nie je to lahke ale o tom aspon bude vediet, mozno casom mu to dojde :)
good luck

Ivka0o6

To je pravda, ze treba hladat takych ludi, ale za posledne dva roky som zistila, ze aj ludia, ktori hovorili len o vernosti, nakoniec svoje polovicky podvadzali. Uz mam vztah sice 3 roky, ale verit nebudem asi nikomu :) A hlavne, ked nam tlaci kazdy kaleraby do hlavy, ze ty si pre mna najkrajsia, nikto ma nezaujima. Ty tomu zacnes aj verit po par mesiacoch aj ked sa ti to zda absurdne a potom zistis, ze tolko nahotiniek si pozera, ze ti je az zle :)

slovo

Ivka0o6 a screes>nezufajte, a hlavne nehladajte odpoved na tuto otazku tu na fore :) ... myslim, ze ano doba je taka aka ja, ale je nas dost, ktori si to vedia predstavit.
Take nieco ako vernost na cely zivot clovek nema napisane na cele, preto je to tazke a celkovo ma clovek pocit, ze kde sa pozrie a hlavne precita napr. toto forum, ze su len zle pribehy.
skuste sa zamysliet, ci ludia co su spolu statni chodia sem a pisu ako im je fajn :) ... takto to vytvara dojem, ze su len smutne konce.
Skuste zmenit prostredie, najst si dalsich novych priatelov, patrat a nechat sa unasat vetrom ako sa hovori ...
Dolezite je ale aj rozhodnutie, ak chcete naozaj vernost, tak potom sa snazte vyhybat spolocnosti ludi, kde vernost je neznamy pojem.
Nahovarat si ze napr. na diskoteke je to len o hladani vecnej lasky je smiesne, samozrejme obcas clovek taky pribeh zapocuje. Moze to byt pravda. Nehovorim nechodit sa zabavat, ale necakat ze na takych miestach najdes lasku na cely zivot, resp. tam sa tazko hlada :) uz len kvoli hlasnej hudbe :)))

m.

Áno, sex chlapa s ex raz človeka prestane baviť, ale po čase (bláznenia) si človek uvedomí, že k.va, však ona má do phúče moje dieťa. Tak sa k nej vráti.