Priemer na VŠ

Príspevok v téme: Priemer na VŠ
Annn

Aky ste mali priemer zo strednej ked ste sa chystali na vysoku? Ja tu uz chytam depresie ze ma na ziadnu kvalitnu nevezmu kedze mam priemer 2.2 a neucila som sa, nechcem za to pykat cely zivot...chcem ist na skoly na ktore beru na zaklade priemeru...len chcem vediet aki ludia chodia na vš a mozte napisat aj na aku vš a fakultu ste sli :)

Mesačný princ

tak aby si nepovedala, tak ja som tam robil, občas vypratával bezdomovcom, čistil kanály a aj teraz občas zbieram smeti a zbieram hovienka po domácich miláčikoch.....

Na toto ti nepomôže priemer a ani VŠ, potrebuješ sa dobre narodiť a mať hlavne zištné kontakty alebo peniaze. potom tom ide veľmi ľahko a máš všade dvere otvorené :)

Annn

Mesačný princ - riadne si mi podupal sebavedomie. :D Ale čo pozeram, vacsina ludi iducich na vš maju taketo priemery.....snad moja buducnost mie je vo vpp :)

Mesačný princ

1,1 som mal priemer a bol som vyznamenaný...no nebolo to pre mňa vôbec podstatné...na školu som aj tak nešiel, pretože som si uvedomil, že ma nemôžu už nič viac naučiť...

Smutné je však to, že veľa ľudí hodnotí človeka podľa tých pár písmeniek pred menom...a ak ich človek nemá, tak je v očiach tých s tými písmenkami často považovaný za odpad. A to doslova.