je tu niekto kto uzival MMS kvapky a pomohli mu?
nie je mi uz inej pomoci, bojim sa toho sice, ale uz to je moja posledna nadej, lebo lekari mi nechcu pomoct.
prosim vas ak niekto mozte, poradte mi, kde to mozem kupit a ako to mam uzivat. velmi pekne dakujem vopred!!!
MMS kvapky
Fuuuuuuj! Som si spravila ten palinovy caj, ale ved to sa neda pit, to nezvladnem... :(
Ozaj to niekto dokazal?
Tiez tomu nerozumies....
No ano, chcem to skusit ale neviem na koho sa obratit...
peta bohuzial namiesane sa to neda kupit lebo na kazdu chorobu to potrebujes zriedit inak... aj ja tomu zatial moc nerozumiem ale znama tieto kvapky pouziva nechodi uz ani k lekarovi ked ma chripku a pouziva namiesto liekov mms
PETA SKUS STAVU Z GOJI , VELMI DOBRE ZABERA AJ NA RAKOVINU A VITAMIN B17.
PRECITAJ SI TO CELE.
DOPORUCUJEM GOJI. NA ZDRAVIE, DLHOVEKOST A KRASU. POZRITE VIDEO, CO UROBI S CHOROU KRVOU UZ ZA 8 DNI. NA KONCI PRISPEVKU. NESKUTOCNE.
GOJI JE PRAKTICKY NA VSETKO.
NA IMUNITU, ZRAK, DIABETES, RAKOVINU, REGENERACIU NERVOVEJ SUSTAVY A MOZGU, TEDA AJ NA ALZHEIMERA A PARKINSONA, CHOLESTEROL, KRVNY TLAK, KTORY STABILIZUJE, VYSOKY ZNIZI A NIZKY ZVISI, KRVNY OBEH A OBRAZ, OSTEOPOROZU, UNAVU , VYCERPANIE, REGENERUJE PECEN A LADVINY, DLHOVEKOST, KRASU + VELA INYCH DIAGNOZ AJ RAKOVINU, VELMI RYCHLE A UCINNE ZABERA CISTA STAVA Z GOJI,(KUSTOVNICA CINSKA) OBSAHUJE 50X VIAC VITAMINOV AKO POMARANC A 80X VIAC ANTIOXIDANTOV. MNE KLESOL TLAK V PRIEBEHU MESIACA ZO 118/183 NA 85/125 A TO MAM 120KG A BEZNE PIJEM 2-3 SILNE PRESO KAVY. MOZTE SI JU OBJEDNAT NA STRANKE HIMALYO.CZ A ZO ZLAVOVYM KODOM č. 3261 KTORY TREBA ZADAT PRI REGISTRACII, ZISKATE PERMANENTNU ZLAVU 50,- CZK NA KAZDU FLASU A 20,- CZK NA KAZDY BALICEK SUSENEHO, ALE DOBRE LIECIVE UCINKY MA STAVA. SUSENE MA OVELA MENEJ VYZIVOVYCH HODNOT. DENNA DAVKA JE LEN 25ML, FLASA JE NA MESIAC. PRI ZVISENEJ UNAVE A DUSEVNOM ZATAZENI JE DAVKA 50ML RANO NA LACNO.
PRI AKOMKOLVEK TYPE RAKOVINY JE DAVKOVANIE 3X 50ML, RANO NA LACNO A POTOM VZDY ASPON POL HODINY PRED JEDLOM, ABY SA VSETKY LATKY DOKONALE VSTREBALI A UCINKOVALI.
POZRI VIDEO CO UROBI S CHOROU KRVOU UZ ZA 8 DNI
Neda sa to mms kupit niekde hotove zamiesane?
Lebo to treba nejako pripravovat, nerozumiem tomu a bojim sa toho
s mms skusenost zatial nemam ale planujem vyskusat tieto kvapky v dohladnej dobe :)
vdaka!
skusim to. len neviem ako budem vediet, ze som sa ich zbavila...
to mms mi neodporucas?
palinovy caj sa moze pit maximalne 2 tyzdne ja som ho pila 2x za den po 1 normalnu salku... prvu nalacno a druhu vecer po praci... a tu ti posielam tabulku protiparazitalnej kury kolko coho a kedy treba brat.. viac info o nej najdes v tomto linku www.jukl.sk
Dakujem velmi pekne. Mozem poprosit, ako sa to davkuje? Kolko toho caju treba pit?
A, neprijemna otazka, to potom zo mna vyjde von tak, ze to budem vidiet? Aby som vedela, ci to zaucinkovalo...
ahoj ked mas parazity co najskor zacni pit palinovy caj +tinkturu s oresiaka cierneho americkeho a nalacno klinceky to je najsilnejsia protiparazitalna kombinacia ktoru som vyskusala aj ja sama na sebe