Poradte co zaberie hned teraz na depku

Bibona

Dakujem pekne, pekne napisane. Ale ja mam depku nie preto ze nieco chcem, ale preto ze som ublizila... Takze jedine co by som chcela, je vratit cas. Ale to sa uz nikdy nestane, preto uz ani nemozem mat chtic

_meno

prestat sa hrat na hlúpych

vysvetlim zdarma:

kazdy chtic (nieco chcem) je kradnutie od boha .. preto to nefunguje ... ked chcem jest tak ho nemozem ukradnut (resp. mozem ale potom to bude coraz vacsi boj s veternymi mlynmi ...)
cim dlhsie nieco chceme, potom je to hra na hlúpeho ... lebo vnutorne chceme nieco co je nespravne a vieme ze to nieco co je zle a vôbec to nepotrebujeme ...
a to je velke oddelenie od pritomnosti .. ... pretoze nenavist je velmi skryta dnu a koren problemu neurcujeme seba, resp. to zlo je skryte v nas ... to je ta hra na hlúpeho.

napríklad aj vy teraz nieco chcete, ten nespravny chtic je vo Vas, velmi dobre ho skrývate. moze to byt hocico, peniaze, majetok, slava, ludia, veci ........ chtic su myslienky, je to ako cierna kopa uhlia, ktoru v nas hromadíme az napokon stratíme seba samého a zostane len ta kopa cernoty.

do kazdeho z nas ma pristup, resp. JA samotne, je rozhodnutim len JA .... graficky a casovo ukazene, ked ste boli mala, mali ste maly chtic, a velku radost, spontannost .... casom ste vsak nahromadili kopu veci co chcete a tym sa stavame otrokmi toho co chceme ..... ako napríklad 6 rocne dieta co sa cely den len zabava a 60 rocny clovek ktory sa cely den len hneva ze svet neni taky ako on chce ...

kazdy chtic ma nejaku vahu ......

ak mozem, odporucam zmenit orientaciu z toho co chcete na to, co viete vytvorit .......... urcite nieco viete vytvorit .. mate daky dar, ktory ste zatial dali nabok lebo neprinasal osoh .... ten dar je vsak darom ... urcite je to dar ktory mozte robit teraz, na 100%. ... lebo ten dar je vo Vas.

je to to, co od Vas chcu druhi ludia, profesionalne ... napríklad viete kreslit, viete strikovat, viete robit administrativu, viete robit uvery, viete robit preklady/korektury, viete moderovat, viete cestovat, viete fotit, viete sa starat o zvierata ...... je to nieco co viete, nie co chcete ..........

prosto je to lahke, aj teraz je okolo Vas mnoho aj cinnosti, ktore Vas spatnou väzbou spravia stastnou .... len sa musite vzdat toho chcenia ... pretoze chcenie znamena obetovat samého seba pre nieco, co clovek nepotrebuje .... a radost znamena zabavat samého seba bez ohladu na to, co chceme.

radost ma jedneho velkeho uhlavneho nepriatela : JA.

vela stastia a radosti nam prajem