ahojte, je tu niekto kto absolvoval otoplastiku?
potrebovala by som radu..ja som ju absolvovala cca pol roka dozadu a chcela by som ohladom toho nieco prediskutovat...dik
Operacia usi - potrebujem radu
*spustim vlasy :D
caute este raz, dakujem vam za reakcie, citala som ich ale nestihala som odpisat - az teraz
je pravda, ze si spustim usi a je pokoj, ale ja som si tie usi okrem ineho dala robit preto, aby som rozpustene vlasy nemusela nosit stale :D
ja mam to jedno ucho este stale prilepene takmer ako po operacii - minimalny rozdiel nastal ale v podstate je to len 4 mesiace po...dokonca po vyberani stehov len 3 takze myslim ze sa to da este dokopy doktorka tiez spominala nieco ohladom 6 mesiacov ze sa to moze este "posuvat" a az po 6 mesiacoch to bude mat uz finalnu podobu..
pokazil si ju nosenim okuliarov? ja nosim tiez (slnecne) tak radsej este nenosit? DR povedala ze uz mozem :D
ok tak este raz vas dakujem, zatial to necham tak :) upokojili ste ma :D
Operovali na keď som mal 5 rokov. Operácia bola ok ale pokazil som si ju nosením okuliarov. uši mi odstávajú skoro tak isto, ako pred operáciou ale teraz to už neriešim :)
je to dlhá doba a nič nie je trvalé. Ja by som to na tvojom mieste neriešil. Podľa mňa to bude fajn :) Ale spýtať sa na to môžeš.
ja by som naopak chcela mať také odstávajúce uši, naozaj, mne sa to celkom páči...nie je aj taká "opačná" operácia, aby mi uši mierne odstávali?...nerobím si srandu, myslím to vážne.
Aj ja som ich mala prilepene velmi ale neviem po akej dobe sa mi to upravilo.Stale je to viac menej moc prilepene ale nie tak ako po operacii.Radsej ale takto ako kedysi.Skus jej poslat fotky aspon do mailu ked tam nemozes ist.Zavolaj a vysvetli o co ide.Ci jej mozes poslat foto.
ak to neni az tak velky rozdiel,neries to..:)a neboj,nepovedia,ony maju nejaku mierku par mm ,ze po operiach tie usi niesu uplne rovnake..ale u mna to posrali ako sa dalo..á si baba,spustis vlasy nikto nic nevidi,horsie u mna,ja som chalan,a este aj plesaty:)a vlasy si transplantovat nedam,ktovie,co by mi miesto nich vyrastlo..:)
fuha, tak to je blbe, ja to nastastie az take zle nemam, ludia ktorym by som o tom nepovedala by si rozdiel vraj ani nevsimli .. ale mna stve to ze za tolke peniaze to nie je 100%ne ..
mne v podstate odstava trosku ten vrch ucha... a zvysok je prilepeny a druhe ucho je prilepene cele :D snad sa to este posunie..
rozmyslala som, ze by som skocila na inu kliniku na konzultaciu - cisto len kvoli tomu, ze praca mi nedovoli ist do mesta kde operacia bola robena v case kedy mozem ale v meste kde byvam je mozne, ze by som sa na nejaku kliniku dostala aj doobedu. Myslite, ze by ma pozreli a povedali nazor objektivne? alebo uz len z dovodu ze je to ina klinika tak povedia ze to je zle? a ci ma vobec vezmu?
ahoj,no keby ti napisem moj cely pribeh,je to na dlho.ja som absolvoval operaciu 3 krat.tiez jedno ostalo prilepene,druhe sa vratilo a odtsvalo ako prvy krat..tak mi to robili druhy krat,po case to ucho zase ostalo tak ako na zaciatko,takze mi odstavalo jedno a to druhe zase pricapene k hlave,ale v strede,takze ako taky lievanec...tak som siel treti krat,to ucho uz vyzera zo zazadu ako umele,zjazvene,,cele zle..takze keby viem,ikdy sa nedam operovat a radsje chodim s oboma odstavajucimi,ako teraz s jednym a to druhe pricapene...ked som s tym,bol za inym doktrom,len sa chudoval,preco mi to robili nejakou zevraj novou metodou..nakoniec som zistil ze ten lekar nemal ani atestaciu este urobenu..a bolo to na dost znamej jednodnovej chirurgi...
parada, takze, ide o to.. zaciatkom februara som bola na operacii.. vsetko prebehlo v poriadku..
a usi su na tom teraz tak, ze prave je uuuuplne (este) nalepene k hlave, neviem si dat ani vlasy za usi.. neviem vojst prstom do zadu ucha (k hlave)
lave ucho je uz akoby "posunute" ALE vrchna cast ucha mi akokeby odstava a stred ucha je tiez akoby prilepeny k hlave - no nie na tolko ako na druhej strane...
chcela som ist za p. doktorkou ktora mi usi robila, ale bohuzial kvoli praci ist neviem a ked, tak len doobedu, no ona ma kontroly len poobede presne v case kedy ist nemozem a doobedu operuje...
myslite, ze je to este skoro riesit a este sa to posunie? na reoperaciu by som uz aj tak asi nesla nakolko je to lepsie napriek tomu ako bolo... navyse som citala ze pri reoperaciach su casto komplikacie a nie je to take "bezpecne" ako normalna operacia a v pripade ze je "chybne" len jedno ucho, aj tak sa znovu operuju oba a uz druhy krat by som to absolvovat nechcela..
vraj sa usi este cca pol roka "posuvaju" a to lave mi vraj musela viac sit, pretoze ho rozrezala o nieco viac - to robila prve - mozno preto je este prilepene a drzi prilis pri hlave?
co si myslite? dakujem!
To fakt aj ty mas?Ja odpadnem :-)