AHOJ, mam menší problém, nevziali ma na VŠ, ja som z toho nskutočne zničená, nikdy som nemala pocit že som hlúpa, a viem, že nebyť stredu, sociálne fobie a týždňovej absencii spánku by som prijmačky dala. Teraz sa citim ako nula, so sebou nespokijná nemožná koza.
Pointou je, ako sa s tým vyrovnať? S takýmto životným zlihaním. A čisa ešte nedá nejak na tu školu dostať, či už externe alebo nejak inak.
Ja ďakujem za každú drahocennu radu, názor, všetko. Pa
Zničená z VŠ
Vďaka mesačný princ :-) ale mam pocit že mojim osudom je ľuďom pomáhať a spôsob ktorý som si vybrala bez VŠ asi nepôjde.
Jola- ak by som bola natoľko nula ako ma popisuješ, nedostala by som sa na medicínu v anglicku rok dozadu. To že mám problém s i/y diakritikiu a interpunkciou, na veci nič nemení.
Tento rok mi ale nevyšla medicína na SVK a jednoducho si finančne neviem viac dovoliť žiť cestovať študovať a existovať v UK. Ja ani neviem, ako ma tam nemohol prijať. Rok som to študovala to do úvahy vôbec neberu? Fakt berú len zazobancov a ľudí čo daruju svoje telo? Som sklamaná, zo seba, štátu, všetkého
Nepočúvaj také veci ako, že na to nemáš a podobne. Takí ľudia ti to len neprajú. Ja viem, že je to ťažké mať takýto pocit sklamania sama zo seba. Hľadáš kde sa stala chyba alebo čo si mohla spraviť inak. Ale to ti nepomôže... Pozri, keby sa napríklad Martin L. King vzdal svojich snov a ilúzií ako by to dnes vyzeralo ? Ak je tvojim snom dostať sa na tú školu a chceš to skús to o rok. Nikdy a nesmieš vzdať aj keď to nie je jednoduché...
Na vysokú školu majú nárok iba najlepší. Takže keď máš takéto vady, tak máš smolu. Je veľa lepších od teba. Zmier sa s tým a nesnaž sa o niečo na čo nemáš. Tvoje miesto je v montážnej hale. (Ešte keby si veľmi chcela, tak môžeš skúsiť nejakú potratovú vysokú školu, ale po nej skončíš aj tak len v tej montážnej hale.) .
Vďaka, odvolanie podám, len v prípade ak by to nevyšlo či je nejaká ina možnosť.
A ako prepáč Jola, človek s disgrafiou disortografiou a dislexiou nemá nárok na vš? Nebuď trápna.
Podľa tvojho pravopisu nepatríš na vysokú školu, ale do montážnej haly.
pomocou odvolania by sa ti tam mohlo podarit este dostat
odvolanie by mohlo pomoct