Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Manželstvo

karlton

No Sadp buď radšej zticha, to som nepočula ani nečıtala také hovadinky, to sa podľa teba riadia tým dnes?! Hlavne že 40 ročný chodí s 18 ročnou, he?

Biela Kobra

Vekový rozdiel u manželov až tak nerozhoduje. Pozrite sa na Pavla Dvořáka, ktorý si vzal za manželku spolužiačku svojej dcéry a sú spolu dlhé roky. Takých prípadov osobne poznám veľa. V rodine máme prípad, kde manželka bola staršia o 7 rokov, a prežili spolu šťastne celý život. Aj môj manžel je mladší. Keď dvaja majú spoločné záujmy, rozumejú si po duševnej i fyzickej stránke, vyznávajú podobné hodnoty a hlavne sa berú, keď sú obaja zrelí na vzťah, tak vek je naozaj najmenej rozhodujúcim faktorom. Ak vyrastali v rôznych časových obdobiach, aspoň sa majú jeden druhého čím dopĺňať.

tamarka78

podla mna je vzdy lepsie ked je chlap starsi, ale tak zase niektore zeny si rozumeju len z mladsimi. V dnesnej dobe je to uz naozaj tazke

Sadp

karlton, necitala si tabulky, ktore vydalo ustanovenie pre normalizacne manzelstvo? Je tam jasne pisane, ze zena MUSI byt mladsia o 5 rokov, maximalne vsak 6. V ziadnom pripade nesmie byt rovnako stara ako muz, a v ziadnom pripade nesmie byt o 10 rokov mladsia, inak riskuje, ze na nu poslu napomenutie.
Musis sa riadit podla normalizacnych ustanoveni, nic sa neda robit.

adr1a.

Sesternica ma manzela mladsieho o 7,5r a su spolu 10r. Brat ma starsiu a su spolu 18r.Ja som tiez mala vzdy "stastie" na mladsich) Zeny v nasej rodine vyzeraju posobia mladsie tak aj preto to tak mozno je

ôôôôô

Láska kvitne v každom veku. Čo tam po veku? Len nech si spolu rozumejú a nech majú čo najviac spoločného a vzhľadovo nech sa priťahujú, prípadne nech sa aspoň jeden druhému nehnusia. To je základ pre trvalý a bezproblémový vzťah.

sob rudolf

Načo zovšeobecňovať, veď každý vzťah je jedinečný. Manželstvo je o ľuďoch. Akí sú, také bude aj ich manželstvo. Vek je iba jedna z premenných.

behind

Jednoznačne áno. Žena by mala byť minimálne o 5 rokov mladšia.
Nie však viac ako o 10. Je to dané tým, že muži neskor dospievajú.