Manželstvo

karlton

No Sadp buď radšej zticha, to som nepočula ani nečıtala také hovadinky, to sa podľa teba riadia tým dnes?! Hlavne že 40 ročný chodí s 18 ročnou, he?

Biela Kobra

Vekový rozdiel u manželov až tak nerozhoduje. Pozrite sa na Pavla Dvořáka, ktorý si vzal za manželku spolužiačku svojej dcéry a sú spolu dlhé roky. Takých prípadov osobne poznám veľa. V rodine máme prípad, kde manželka bola staršia o 7 rokov, a prežili spolu šťastne celý život. Aj môj manžel je mladší. Keď dvaja majú spoločné záujmy, rozumejú si po duševnej i fyzickej stránke, vyznávajú podobné hodnoty a hlavne sa berú, keď sú obaja zrelí na vzťah, tak vek je naozaj najmenej rozhodujúcim faktorom. Ak vyrastali v rôznych časových obdobiach, aspoň sa majú jeden druhého čím dopĺňať.

tamarka78

podla mna je vzdy lepsie ked je chlap starsi, ale tak zase niektore zeny si rozumeju len z mladsimi. V dnesnej dobe je to uz naozaj tazke

Sadp

karlton, necitala si tabulky, ktore vydalo ustanovenie pre normalizacne manzelstvo? Je tam jasne pisane, ze zena MUSI byt mladsia o 5 rokov, maximalne vsak 6. V ziadnom pripade nesmie byt rovnako stara ako muz, a v ziadnom pripade nesmie byt o 10 rokov mladsia, inak riskuje, ze na nu poslu napomenutie.
Musis sa riadit podla normalizacnych ustanoveni, nic sa neda robit.

adr1a.

Sesternica ma manzela mladsieho o 7,5r a su spolu 10r. Brat ma starsiu a su spolu 18r.Ja som tiez mala vzdy "stastie" na mladsich) Zeny v nasej rodine vyzeraju posobia mladsie tak aj preto to tak mozno je

ôôôôô

Láska kvitne v každom veku. Čo tam po veku? Len nech si spolu rozumejú a nech majú čo najviac spoločného a vzhľadovo nech sa priťahujú, prípadne nech sa aspoň jeden druhému nehnusia. To je základ pre trvalý a bezproblémový vzťah.

sob rudolf

Načo zovšeobecňovať, veď každý vzťah je jedinečný. Manželstvo je o ľuďoch. Akí sú, také bude aj ich manželstvo. Vek je iba jedna z premenných.

behind

Jednoznačne áno. Žena by mala byť minimálne o 5 rokov mladšia.
Nie však viac ako o 10. Je to dané tým, že muži neskor dospievajú.