zdravím, zaujímal by ma názor zien na jednu vec, predstavte si ze by ste zacali seriózne chodit s 25/30/35 rocným muzom, viac-menej by vám vo vsetkom vyhovoval a potom by sa stala taká vec, ze pred prvým sexom by vám povedal ze si musí dat tabletku(viagru) aby bol schopný súloze, ze inak by to proste neslo, (problém by bol v ňom, nie vo vašom vzhľade).... teraz ma zaujíma ci by ste ho nechali a ukoncili by ste ten vztah kvôli tomu ?? úprimne áno alebo nie ??
Otázka na ženy
Aghattess tvoj prispevok bol asi pre mna? tak si este raz prečítaj
06.06.2016 19:59:21 hned prvá veta.. lebo si zjavne pletieš pojmy a dojmy... a čo sa týka takých detí, ja ich mať nebudem... a je o problem menej..
mesačný... lenže ja som žena a hovorím za seba... tak ty si hovor láskavo tiež za seba... ale isteže to treba riešiť s lekarom..lebo ked to máme rozoberat do podrobna, ak by bol ignorant, odmietal svoj problem riesit tak jasne ze s takym clovekom by som nebola.. druha vec je ked su ludia ktory z nejakych inych zdravotnych dovodov- fyzickych nemozu mať sex.. a preto čo? za to si nezaslužia aby ich niekto mal rád..? clovek si moze pomoct aj sam, prinajhorsom
Ty mas frajera a ked chces, tak si najdes milenca? Naco mas potom frajera? Potom je to iba kamarat. Neviem, asi robis v bani, ked nemas chut na sex s vlastnym frajerom. Predstav si, ze takto budes zit cely zivot, obetovat sa a v dobrovolnom celibate, na decko tiez mozes zabudnut, lebo nejako ho treba aj splodit, zrejme. Ked budete stari tak si zivot bez sexu uzijete az az.
ked niekomu ide iba o sex, tak nemusi mať frajera, postačia jej milenci, ... a nazov temy znie "otazka na ženy" tak neviem čo sa tu chlapi vyjadruju ako keby zozrali encyklopediu a tvaria sa že vedia čo si ženy myslia... sa nikdy nepoučia zo svojich vlastnych chýb, žiadny chlap nevie, čo si žena myslí..pokial mu to sama nepovie, on sa nedovtipi...
mesačnýprinc... sám to máš napísané vo svojom príspevku.... vieš na druhej strane, aj žena bude rada ked ju chlap aspon nebude otravovať, ked pride domov unavena z práce... ja neviem či sa vaše životy len kolo sexu točia... ale moj rozhodne nie,.. ono viacej znamenaju objatia, blízkosť... než samotny sex... takže ked ludia ktorí sa lubia pridu unavení z práce,.. postačí ked si večer lahnu do posteli a zaspia v objatí... lebo vždy ten sex ajtak mat nebudes,..alebo si myslis ze hej? taký starí ludia maju už ine hodnoty ako sex, beru to tak ako som to napisala.. tešia sa že su spolu, jeden druhemu oporov...
ale pre tych ktorych život je sex, otvoria chladničku vidia sex, nič ine iba sex.... iste že si to nevedia predstaviť... kebyže mám partnera ktoreho mám rada tak takato nepodstatna vec by ma nepresvedčila aby som sa s nim "IBA" koli tomu rozišla..
Ja ti odpoviem. nie som síce žena ale na 1000% ti môžem napísať, že okamžite by to žena ukončila. A mohol by byť ten človek aj sám anjel :D
je taká doba, veľa stresu, všetko je rýchle a väčšina týchto problémov je spôsobená psychikou.
Psychológ nikomu nepomôže, fitko a podobné blbosti tak isto nie....
Ľuďom by pomohol hlavne pokoj. Ale to už v dnešnej dobe nezažijete v bežnom živote.
Myslím si, že sex ako taký bude možný za pár rokov len na dovolenkách či pri pároch, ktoré majú aj nejaký voľný čas, nepracujú od nevidím do..... a tí, ktorí nemajú v práci taký stres ho tiež možno budú mať. Ostatní sa budú večne sťažovať a bude to horšie.
že vraj "su ženy ktore beru všetko..." neviem či to piše chlap či žena...ten koment... takže milý používatel takto:
žena ked je nervozna, v strese,... ma tam dole problem, vyrieši to lubrikantom... čiže žena môže vždy... Lenže chlapi to majú horšie, ked su dlhodobo v strese, na niekom sa to prejaví že je nervák, niekto sa možno psychicky zrúti,... a u niekoho sa to prejaví tak že proste "nemože" v sexe.. ale je jasné že to treba riešiť s odborníkom- oficialnym lekárom... a nie cez nejake weby si objednavať pofidérne tabletky "viagru" potom psychoterapia,.. ale jasné že chlapi sa hanbia isť s tym k psychologovi... a potom je najjednoduchší spôsob fitko.. to som na inom fore niekde čítala skusenosti chlapov, čo chodia do fitka a presne o tomto sa bavili... že dokonca z vdaka chodeniu do fitka maju aj väčšiu chut na sex... čiže nejakym sposobom riešiť stres, nejak sa odreagovať,..
Presne tak ,opýtala by som sa prečo a či sa to nedá nejako inak riešiť ;-) ale keď si s ním šťastná tak je totálna sprostosť sa kôli tomu rozísť ... no teda podľa tvojích hodnôt ,keď to je pre teba podstatné tak sa s ním rozíď ak by ti táto vec bránila v šťastí vo vzťahu :-)
nerieš čo by sa malo a nemalo ale čo tebe vyhovuje :-)
A môže sa mu to stávať z prostého dôvodu ...
Pretože často masturboval a zvykol si na to a sex mu už tak dobre nevyhovuje ...( podrobnejšie neviem ako to funguje) ale jedneho takého chalana som mala :-)
a mal 19 .... :-) ale ešte nebral viagru len to bolo také "biedne" :D :D ...
myslím si že v 25 už viagru potrebovať bude ked to nebude riešiť :-)
Nehovorím že masturbácia je zlá ..ale on to trošku preháňal :-) aspon čo sa mi priznal tak raz za den a niekedy aj viac ........
ked sa nieco taketo deje u tak mladeho chlapa tak zrejme nie je nieco v poriadku