Dobrý deň.
Mám problém s tým,že sa bojím,keď si nájdem babu a nebudem ju vedieť uspokojiť po fyzickej potrebe,keďže som fyzicky znevýhodnený. Telo navonok nemá vady,ale fyzicky na tom nie som najlepšie. Sex som ešte nemal a mal som len jeden vzťah na diaľku.
Momentálne mám 21
Neskúsený
Ahoj. Dievča môžeš uspokojiť aj bez toho, aby si pri tom vyvíjal nejakú nadmernú fyzickú aktivitu. Techniky sú rôzne a sexuálny akt nezahŕňa vždy iba kopulačné pohyby. Pokiaľ máš problém iba s pľúcami a srdcom, aj deti môžeš mať, pokiaľ raz budeš chcieť. Je mi jasné, že oproti svojim rovesníkom sa cítiš v extrémnej nevýhode, ale sú aj ľudia, ktorí sú na tom horšie, a normálne žijú. Všetko sa dá. V prvom rade musíš trošku pracovať na svojom sebavedomí. Samozrejme, že tvoje rovesníčky majú plnú hlavu takých Ianov Somerhalderov, ktorí skáču posteľové saltá, ale prax je iná aj s chlapcom, ktorý je úplne zdravý :) Na druhej strane, mnohé dievčatá zaujme hendikep, hlavne ak ho nie je vidno. V citlivejších dievčatách sa ozývajú materské city, potreba niekoho opatrovať a priniesť mu modré z neba, hlavne ak chlapec je príjemný, milý a ústretový, takže môžeš svoje "znevýhodnenie" previesť na výhodu. Najpravdepodobnejšie by ti to ale vyšlo so slečnou, ktorá má sama nejaký problém, alebo niekto jej blízky, lebo taký človek dokáže najlepšie pochopiť, čo ten druhý prežíva. Určite chodíš do kúpeľov a inde, kde sa dá iste stretnúť slečna, ktorej telo tiež nie je dokonalé, ale zato vie viac o živote a vie si vážiť, keď sa človek so svojím životom snaží niečo robiť. Nevravím, že hneď stretneš lásku svojho života, ale aspoň trochu toho ľudského súznenia by si zakúsiť mohol.
Som človek,ktorí má problémy so srdcom a pľúcami. Mám za sebou dve ťažké operácie a od narodenia na liekoch.
To ako si fyzicky znevyhodneny?