ktore telove spreje su podla vas dobre? piste chcem si kupit nejaky telovy sprej len neviem jak vonaju nejaku peknu vonu na leto poradte
telove spreje z avonu
vevusik dakujem pekne ale ja byvam na vychodnom slovensku takze mi ta pani asi nepomoze
Sa mi paci ta najnovsia vonavka co je vsade pri nej dara aj telovy sprej je taky trblietavy,ale korenistejsia vona je to,inak ked nie si spokojna vratis AL a ona to vyreklamuje ja to robim ked treba bezne a s nimi sa da .Robila som aj oriflame tam je horsia komunikacia aj reklamovanie tovaru neviem ako teraz ale vtedy ano
Kleopatra ved sa zaregistruj a rob si to sama pripadne nejaka kamoska sa prida Inak ja tak robim katalog je na nete donesu mi to domov v sobotu predo vere a FA zapltím ce e-banku takze vlastne ani pety nevytrčim a mam to doma najmensia zlava je 15 percent zavisi od objednavky a nad 700 sk sa tusim neplati ani postovne
ahoj kleopatra, ja ti dam cislo na svoju avonlady, u ktorej si objednavam ja: 0903 783 354..pani kucharova sa vola, sidli na sancovej tu v bratislave
ziadnu avonlady nepoznam...a ak by som to objednavala cez internet tak este musim priplatit 60sk za postovne
Ved si ho mozes aj sama objednat na www.avon-online.sk alebo si ho u dakej avonlady objednaj
presne ten som mala na mysli...a kde by som ho mohla zohnat?
teraz je nejaky novy na v sa mi zdaze visible alebo nieco take..je to pekna vona? alebo ta mango+daco..aka je???