Však chodili do prírody, nemali také vymoženosti/ najmana začiatku života vtedy jednoducho rozmýšlali. To sa ale nedá porovnávať.robili vo volných chvílach čo ich tešilo.Žili v inej dobe.
Lenže každy je iný. čo ja viem.
Najdlhšie žijúci ľudia na svete prezradili tajomstvo dlhovekosti
To sú hovadiny. Dlžka života sa dá ovplyvniť len minimálne.
...tak pre mňa zatiaľ najzaujímavejšia téma tu na stránke zdravie.sk....SKVELÝ TIP.
Dnes sa nad nicim nerozculovat a zit bez stresu?
Jest cistu vodu a zdrave jedlo ked vsade je chemia a radioaktivita ci same ecka a hnojiva a pesticidy?
Casto sa hybat? To vedie k presileniu klbov, sliach, vaziv a kosti
Mat priatelov ked vsetci su falosni a za chrbtom ohovaraju
Pri nejakej dlhodobej činnosti doma-pobehovanie upratovanie- sa treba prezúvať aby neklopkali topanky-papuče.
Ak sa presúva aj napr nabytok a pod-tak koberec tlmí, aj tie klopkacie topanky.-bagandže-dupanie.
.
Ale to je naozaj pravda s tou len- zdravú pramenitou vodou a džusy /žiadne sprostosti/a ovocie zelenina okrem este jedla. Jednoduchší život, veľa na vzduch, a primerane sa hýbať a veselost, neprepínať sa.
Hovorí sa ma dobrý koren.
Zrejme je človek nastavený na vyšší vek-ak je to naozaj
Pije len pramenitu vodu,džus, okrem jedla.ˇDaždové kvapky miluje.
Buď ma v sebe nejaký motor.
Alebo žije na púšti ma na to sluhov,alebo sa nudil.
Niektorí ľudia, najma ženy, majú tolko energie že všeličo robia.
Napr. Presúvajú nábytok niekedy aj od rana do večera alebo nejaké veci.činnosti./Šuchanie na kolieskach a tak podobne/
Treba isť von sa vybúriť.
Ja nechcem dlho zit, ale zivorit!
Keď príde na tému, ako viesť dlhý a spokojný život, nikto o tom nevie viac než tí, ktorí ho sami prežili. Tu je niekoľko tipov na to, ako žiť dlho, šťastne a zdravo.