Znamenie panna

astro

ôôôôô: Toto je len v tom prípade, keď v horoskope človeka prevláda a silne dominuje vzdušný živel, aj keĎ má slnko v panne. Inak je to úplný opak.

eviku777

Som znameni panna, co sa tyka zien kamaratiek rozumiem si najviac s rybami
co sa tyka muzov doposial som mala dvoch partnerov strelcov spociatku dobre rozumeli sme si ale jeden vztah sa mi rozpadol po 11 rokoch a druhy po 3 rokoch
teraz je mojim priatelom a coskoro manzelom kozorozec a rozumieme si dokonale po vsetkych strankach

Biela.Kobra

Ja som Panna, som introvert, mam rada ticho, pokoj, poriadok, na vsetko mam system a neznasam, ked mi niekto do neho kafre

mifor

Som v znamení Panny a rozumiem si s každým normálnym človekom, milým, sympatickým a inteligentným. Na znamení vôbec nezáleží.

ôôôôô

Čo som si všimol, tak panny sú strašní extroverti, asi je to najextrovertnejšie znamenie z celého zverokruhu alebo aspoň jedno z naj. Takže panna by sa nezniesla so žiarlivcom a musí mať ponechaný taký ten svoj čas, aby mohla do spoločnosti chodiť, napríklad každý piatok do krčmy zabávať sa, veľmi rada sa zabáva a najväčšiu radosť jej urobí, keď tam jej partner pôjde s ňou, stále ho volá a čaká, že pôjde a aj chce, aby išiel. Platí aj pre mužov, aj pre ženy. Panny sú aj dosť ukecané a veselé. Nepotrebujú podvádzať, ale potrebujú moc ľudí a hluku okolo seba, krčma každý týždeň, vtipy a zábavy, veľkú spoločnosť - ide im o komunikáciu s veľa ľuďmi a nie o nejaký sexuálny akt. Čo viem, sú verné, ale podozrievavý žiarlivec by im vo vzťahu urobil zo života peklo. Panna trpí, keď ju zavriete doma v byte a nepustíte ju von, kam by najradšej išla s vami, plus partia k tomu, aby bolo čo najviac komunikácie a zábavy s čo najviac ľuďmi. Keď ide von do partie, rada vás zavolá, potrebuje vás tam, teší sa vám tam, ak ste jej partner. Neuteká pred vami a neskrýva sa, nechce chodiť kade tade po krčmách bez vás, ona práve že chce ísť s vami. Najhorší partner pre pannu je silný introvert a chorobný žiarlivec, ktorý s ňou nejde von do partie, keď ho volá, ale potom jej do štetiek nadáva, ešte horší, ktorý ju doma zatvára. Najlepšie sa znesie s pannou, s býkom a s kozorožcom, ale úplne najviac ocení extrovertnú povahu, teda človeka, ktorý s ňou bude často chodiť von do spoločnosti.

Donald Trump

k panne sa najviac hodi myslim kozorozec, byk a najmenej lev, strelec a baran ale neviem ci sa nemylim :-)
znamenie panna je od 24. augusta do 23.septembra

Astro

Ahoj, ak máš záujem hoď tu svoje údaje: dátum narodenia, čas narodenia a miesto narodenia. Dám ti tak bližšiu charakteristiku partnera podľa astrológie. Záleží to hlavne od znamenia, kde sa nachádza descendent.
Inak vo všeobecnosti panny celkom dobre vychádzajú s vodnými (rak, škorpión, v podstate aj jej opozícia ryba) a zemskými znameniami (kozorožec, býk, panna).

Ja rok rak, priateľ je v znamení panny, vo všeobecnosti je ok, rozumieme si, ale niekedy je to nuda. Ale nedá sa charakterizovať podľa znamenia, ale samotnej osobnosti človeka.

ANGEL-DEMON

tak toto je akože riadne primitívne.... predčasom som na pokeci mailovala s jednym chlapom a ten ako psycho iba o znameniach točil, že by sme sa k sebe aj hodili... no tak to ťažko!
ludom jebe, nevedia čo z nudy.. akože ked idu dvaja ludia na rande, tak nie zaluby, nazory na zivot sa zaujimaju ake ma ten druhy,.. ale ake si znamenie? jááj aháá ty si ryby? tak nič , nebudeme si rozumieť,..tak čau.. taký čloevk by mal vyhladať odbodnú pomoc