ahojte. chcela by som sa vas spytat s akym znamenim chodite ? a ak ste panny s kym si najviac rozumiete :))
Znamenie panna
ôôôôô: Toto je len v tom prípade, keď v horoskope človeka prevláda a silne dominuje vzdušný živel, aj keĎ má slnko v panne. Inak je to úplný opak.
Som znameni panna, co sa tyka zien kamaratiek rozumiem si najviac s rybami
co sa tyka muzov doposial som mala dvoch partnerov strelcov spociatku dobre rozumeli sme si ale jeden vztah sa mi rozpadol po 11 rokoch a druhy po 3 rokoch
teraz je mojim priatelom a coskoro manzelom kozorozec a rozumieme si dokonale po vsetkych strankach
Ja som Panna, som introvert, mam rada ticho, pokoj, poriadok, na vsetko mam system a neznasam, ked mi niekto do neho kafre
Som v znamení Panny a rozumiem si s každým normálnym človekom, milým, sympatickým a inteligentným. Na znamení vôbec nezáleží.
Čo som si všimol, tak panny sú strašní extroverti, asi je to najextrovertnejšie znamenie z celého zverokruhu alebo aspoň jedno z naj. Takže panna by sa nezniesla so žiarlivcom a musí mať ponechaný taký ten svoj čas, aby mohla do spoločnosti chodiť, napríklad každý piatok do krčmy zabávať sa, veľmi rada sa zabáva a najväčšiu radosť jej urobí, keď tam jej partner pôjde s ňou, stále ho volá a čaká, že pôjde a aj chce, aby išiel. Platí aj pre mužov, aj pre ženy. Panny sú aj dosť ukecané a veselé. Nepotrebujú podvádzať, ale potrebujú moc ľudí a hluku okolo seba, krčma každý týždeň, vtipy a zábavy, veľkú spoločnosť - ide im o komunikáciu s veľa ľuďmi a nie o nejaký sexuálny akt. Čo viem, sú verné, ale podozrievavý žiarlivec by im vo vzťahu urobil zo života peklo. Panna trpí, keď ju zavriete doma v byte a nepustíte ju von, kam by najradšej išla s vami, plus partia k tomu, aby bolo čo najviac komunikácie a zábavy s čo najviac ľuďmi. Keď ide von do partie, rada vás zavolá, potrebuje vás tam, teší sa vám tam, ak ste jej partner. Neuteká pred vami a neskrýva sa, nechce chodiť kade tade po krčmách bez vás, ona práve že chce ísť s vami. Najhorší partner pre pannu je silný introvert a chorobný žiarlivec, ktorý s ňou nejde von do partie, keď ho volá, ale potom jej do štetiek nadáva, ešte horší, ktorý ju doma zatvára. Najlepšie sa znesie s pannou, s býkom a s kozorožcom, ale úplne najviac ocení extrovertnú povahu, teda človeka, ktorý s ňou bude často chodiť von do spoločnosti.
k panne sa najviac hodi myslim kozorozec, byk a najmenej lev, strelec a baran ale neviem ci sa nemylim :-)
znamenie panna je od 24. augusta do 23.septembra
Ahoj, ak máš záujem hoď tu svoje údaje: dátum narodenia, čas narodenia a miesto narodenia. Dám ti tak bližšiu charakteristiku partnera podľa astrológie. Záleží to hlavne od znamenia, kde sa nachádza descendent.
Inak vo všeobecnosti panny celkom dobre vychádzajú s vodnými (rak, škorpión, v podstate aj jej opozícia ryba) a zemskými znameniami (kozorožec, býk, panna).
Ja rok rak, priateľ je v znamení panny, vo všeobecnosti je ok, rozumieme si, ale niekedy je to nuda. Ale nedá sa charakterizovať podľa znamenia, ale samotnej osobnosti človeka.
tak toto je akože riadne primitívne.... predčasom som na pokeci mailovala s jednym chlapom a ten ako psycho iba o znameniach točil, že by sme sa k sebe aj hodili... no tak to ťažko!
ludom jebe, nevedia čo z nudy.. akože ked idu dvaja ludia na rande, tak nie zaluby, nazory na zivot sa zaujimaju ake ma ten druhy,.. ale ake si znamenie? jááj aháá ty si ryby? tak nič , nebudeme si rozumieť,..tak čau.. taký čloevk by mal vyhladať odbodnú pomoc