Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Uplatnenie v odbore

ANGEL-DEMON

najväčšia chyba aku môže rodič spraviť, je že svoje decko vyslovene donúti isť na strednu, ktorú mu on vyberie, to je čo za kravina!!!! Vy sa za ňu učiť nebudete, ani tú prácu ktorú jej vyberiete nebudete robiť vy ale ona! Mňa tiež donútili ísť na strednú ktorú moja matka chcela, ledva som zmaturovala, donútili ma ísť ešte aj na prijimačky na výšku ktoré som zámerne neurobila,.. bola som taká zúfalá, že už som uvažovala aj nad tým že ak ma zoberú hodím sa pod vlak..! Pretože aj napriek tomu že som ich neurobila, mala som asi 62 bodov , pritom som spravne odpovede ani otazky nečitala len škrtala odpovede "len tak", boli 2 odbory s rovnakym nazvom pre ten druhy odbor počet mojich bodov stačil, tak som bola nutena ešte aj odvolanie napísať vo forme "..lebo mám velký záujem o štúdium na vašej škole" realita??!! moja mater ma zaujem! ja som totiž už od 15ky uvažovala o tom ako rýchlo dokončím strednú, zamestnám sa a vypadnem z domu,... v 22 som si zobrala hypoteku na byt aby som mohla žiť podla svojich predstáv a mala pokoj! Samozrejme ze stále sa ma niekto opýta na strednú školu, samozrjeme že riešia že prečo nepracujem v odbore ktorý som vyštudovala... moja odpoved "strednu som si nevybrala sama..donutili ma"

gabi2252

Dobrý deň, ak si Vaša dcéra myslí, že ju bude odborná škola baviť, tak ju tam nechajte rozhodne ísť. Mňa sa tiež všetci snažili donútiť ísť na gympel ale dobre som urobila že som tam nešla. Zvolila som si ťažšiu školu (obchodná akadémia) , avšak táto škola ma baví a mám skvelé uplatnenie. Vaša dcéra si bude môcť kľudne vybrať vysokú s úplne iným zameraním (okrem biológie a chémie myslím že takmer akúkoľvek) a ak by ju náhodou nedokončila, aspoň bude mať v ruke "papier o tom, že niečo vie".